Connect with us

Stiri despre telefoane

Astepti colet din China? Acestea vor avea intarzieri (China Post)

Published

on

Astepti colet din China? Acestea vor avea intarzieri in perioada urmatoare, vinovat este tot virusul coronavirus, cel ce a reusit pana acum sa suspende trimiterile catre China.

Ca sa fie clar, pana la ora actuala, expediarile din aceasta tara NU sunt suspendate, dar este posibil sa apara intarzieri in expedierea lor catre destinatar.

Nu cred ca exista foarte multi oameni care sa nu-si fi comandat ceva din aceasta tara, preturile mici fac produsele atractive, indiferent de gama de produse.

Advertisement

Astfel, Posta Romana anunta ca in perioada urmitoare, ca urmare a procedurii de dezinfectare a trimiterilor postale demarata de operatorul chinez, respectiv China Post, procesarea şi livrarea trimiterilor internaţionale sosite din China ar putea înregistra întarzieri . Aceasta masura a fost luata pentru a preveni riscul raspandirii noului tip de coronavirus.

coronavirus, posta romana suspenda livrarile catre china

Mai mult, conform unui comunicat emis de catre Posta Romana, în urma recomandarilor Organizaţiei Mondiale a Sanataţii (OMS), conducerea companiei a luat decizia de a suplimenta masurile de igiena şi protecţie a angajaţilor care intra în contact direct cu coletele provenite din China. In perioada urmatoare, se vor instala dozatoare cu gel dezinfectant, iar angajaţii vor primi manuşi şi maşti medicale.

Deci, pe langa faptul ca produsele vor pleca cu o oarecare intarziere din China, nu ne asteptam ca in Romania lucrurile sa se miste mai repede.

Advertisement

Ma astept ca si pretul bunurilor ce vin din China sa creasca usor.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171