Acasă Stiri Android Si Noutati Astepti colet din China? Acestea vor avea intarzieri (China Post)

Astepti colet din China? Acestea vor avea intarzieri (China Post)

0
nofollow

Astepti colet din China? Acestea vor avea intarzieri in perioada urmatoare, vinovat este tot virusul coronavirus, cel ce a reusit pana acum sa suspende trimiterile catre China.

Ca sa fie clar, pana la ora actuala, expediarile din aceasta tara NU sunt suspendate, dar este posibil sa apara intarzieri in expedierea lor catre destinatar.

Nu cred ca exista foarte multi oameni care sa nu-si fi comandat ceva din aceasta tara, preturile mici fac produsele atractive, indiferent de gama de produse.

Astfel, Posta Romana anunta ca in perioada urmitoare, ca urmare a procedurii de dezinfectare a trimiterilor postale demarata de operatorul chinez, respectiv China Post, procesarea şi livrarea trimiterilor internaţionale sosite din China ar putea înregistra întarzieri . Aceasta masura a fost luata pentru a preveni riscul raspandirii noului tip de coronavirus.

coronavirus, posta romana suspenda livrarile catre china astepti colet din china? acestea vor avea intarzieri (china post)

Mai mult, conform unui comunicat emis de catre Posta Romana, în urma recomandarilor Organizaţiei Mondiale a Sanataţii (OMS), conducerea companiei a luat decizia de a suplimenta masurile de igiena şi protecţie a angajaţilor care intra în contact direct cu coletele provenite din China. In perioada urmatoare, se vor instala dozatoare cu gel dezinfectant, iar angajaţii vor primi manuşi şi maşti medicale.

Deci, pe langa faptul ca produsele vor pleca cu o oarecare intarziere din China, nu ne asteptam ca in Romania lucrurile sa se miste mai repede.

Ma astept ca si pretul bunurilor ce vin din China sa creasca usor.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here