Aplicatia Ce Rezolva Pe Loc Exercitiile La Matematica

Aici ne dam seama cat de mult a evoluat tehnologia. Nu trebuie sa mai ai batai de cap si nopti nedormite din cauza unui exercitiu la matematica pe care nu il poti rezolva.

Deschizi telefonul, activezi camera foto, o indrepti spre caiet si gata, exercitiul tau de la matematica va fi rezolvat. Nu stiu daca este sau nu bine sa procedati asa dar macar scapati de stres. 

twf4y5rtadxyt2qa34ewds Aplicatia Ce Rezolva Pe Loc Exercitiile La Matematica

 

Pentru moment aplicatia este disponibila pe platformele Apple Si Windows Phone urmand ca la inceputul lui 2015 posesorii de Android sa descarce gratuit aplicatia utila din google Play.

PhotoMath este numele aplicatiei ce rezolva instant tot felul de ecuatii, a fost lansata in data de 17 octombrie iar posesorii de iPhone ce doresc un 10 la matematica de fiecare data o pot descarca de aici.

01298563dlsgh restdfvxc Aplicatia Ce Rezolva Pe Loc Exercitiile La Matematica

Mai multe despre detalii nu va pot da, nu stiu ce algoritmi foloseste aplicatia sau cum functioneaza deoarece matematica nu a fost preferata mea… 🙂

CITESTE SI:  Aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil, in Romania

8 COMENTARII

  1. suma a 3 numere este 630 al doilea numar este mai mare de 4 ori decat 1 si e dublul celui deal 3. care sunt numerele??

  2. Aplicatia nu functioneaza pe Android , de loc !
    Am instalat-o din market pe un grand neo , am scris pe o foaie 1+2×4= si nu a facut nimic …

  3. aflati cel mai mic numar natural mai mare decat cel mai mare numar natural de cinci cifre si cel mai mare numar natural mai mic decat cel mai mic numar natural format din cinci cifre diferite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord