baterie

Aplicatia cu care vezi filme gratuite pe telefon

Descopera Stremio, aplicatia ideala pentru pasionatii de filme si seriale, care iti permite sa te bucuri de o varietate larga de continut video gratuit direct pe telefonul tau mobil.

Aplicatia cu care vezi filme gratuite pe telefon
Last updated:

Am instalat aplicatia Stremio din Google Play si am fost destul de surprins de calitatea si de continutul in materie de filme. Se poate instala gratuit din magazinul de aplicatii si pentru a vedea filmele, nu trebuie sa recurgem la vreun abonament sau la o metoda de plata.

Este o buna alternativa pentru cei ce nu au acces la Netflix sau continutul de acolo nu este pe plac, valabil si in cazul aplicatiei HBO GO. O mai recomand si pentru persoanele care cauta diverse filme online direct in browser. Le gasesc, dar pentru a vedea ceva suntem nevoiti sa asistam la tot felul de pagini deschise suplimentar si chiar mai mult decat atat.

Aplicatia Stremio – filme pe telefonul mobil

Aplicatia cu care vezi filme gratuite pe telefon

Stremio are un rating foarte bun in Google Play, majoritatea recenziilor sunt pozitive si pana in acest moment, a fost descarcata de peste 1 milion de persoane. Sunt reclame in interior, dar apar in partea de jos si numai cand navigam in meniu. Cand ne uitam la un film, nu ne deranjeaza.

Iata cum arata interfata aplicatiei, ce continut ne ofera si daca sunt disponibile subtitrari in limba romana. Mentionez ca are si functia Chromecast, putem proiecta continutul direct pe un televizor compatibil!

Aplicatia cu care vezi filme gratuite pe telefon – Stremio

Dupa ce am instalat-o si am deschis-o pe telefonul mobil, va trebui sa ne conectam cu un cont. Cea mai simpla metoda este cea de conectare prin intermediul Facebook, Stremio ne ofera aceasta posibilitatea. Observati ca interfata nu este disponibila in limba romana.

Veste buna pentru cei ce cauta numai filme cu subtitrare in limba romana. Cred ca in jur de 80% din continutul video se bucura de subtitrare, exista chiar si setari multiple. Mare lucru nu avem ce face in meniul de optiuni, practic nu are rost sa umblam acolo. Cea mai uitila functie mi se pare cea de autoplay pentru urmatorul episod din serialul preferat.

Setari subtitrare Stremio

Aplicatia cu care vezi filme gratuite pe telefon

Dupa ce am rasfoit continutul si am gasit un film preferat, trebuie sa mai facem un pas pentru a-l putea viziona. Pasul acesta il vom face pentru prima data. Aplicatia ne va intreba daca dorim sa-l deschidem intr-o fila externa, sau sa-l vedem direct.

Daca alegem ultima varianta, vom fi nevoiti sa instalam un mic plugin. Acesta se descarca rapid, direct din interfata. Sunt mai multe acolo disponibile, dar eu l-am instalat pe primul care a aparut, adica 123movies.

Mai multe nu cred ca ar mai fi de spus, continut video este din belsug. Folosim functia de cautare si vom descoperi inclusiv seriale sau filme noi aparute. Stremio se descarca din Google Play si este gratuita.