Connect with us

Stiri despre telefoane

Aplicatia Freshful primeste functia Scan Barcode

Published

on

Aplicatia Freshful primeste functia Scan Barcode, aceasta simplifica interactiunea si directioneaza utilizatorul automat in pagina unui produs si acolo, acesta poate fi pus rapid in cosul de cumparaturi.

Aceasta aplicatie este dezvoltata de catre eMag, acestia sustin ca este primul hipermarket 100% online din Romania. Online inseamna si livrari, exista un depozit de 10.000 m², impartit în zone cu temperatura controlata. Sunt peste 20.000 de produse listate, impartite in multe categorii.

Aplicatia Freshful

Scan Barcode, o noua caracteristica in aplicatia Freshful – Cum funcționează?

  • Deschizi camera telefonului.
  • Apeși Scan icon vizibil în search bar-ul din Freshful/homepage.
  • Aplicația îți va cere permisiunea pentru a accesa camera device-ului și ulterior se va deschide un ecran nou de scanare.
  • Scanezi codul de bare al unui produs pe care îl ai deja acasă și pe care vrei să-l cumperi din nou.
  • După scanarea codului de bare, dacă produsul este găsit în gama Freshful, ești direcționat în pagina de produs de unde îl poți pune în coșul de cumpărături.

Aplicatia Freshful emag

Funcționalitatea este deja Live, accesibilă doar pe telefon sau tabletă unde există o cameră pe care o poți folosi pentru a scana coduri de bare. Acest nou feature este printre cele peste 45 de funcționalități lansate în app in ultimele luni și completează experiența pe care utilizatorii o au în aplicația Freshful. Exact ca opțiunea Repetă o comandă și Scan barcode simplifică adăugarea de produse la shopping cart și reduce timpii de cumpărături.
Continuăm să ne concentrăm pe livrarea celui mai bun serviciu posibil și a celei mai bune experiențe clienților din București și Ilfov. Suntem, înainte de toate, o companie de tehnologie cu o echipă de dezvoltare excepțională și investim permanent ca să menținem calitatea experienței de cumpărare cu care ne-am obișnuit clienții“, declara Andrei Pîrvuleț, CTO Freshful by eMAG.
Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des