baterie

Cum se schimba grupurile de Facebook incepand cu 10 decembrie 2021

Cum se schimba grupurile de Facebook incepand cu 10 decembrie 2021

Cum se schimba grupurile de Facebook incepand cu 10 decembrie 2021 – Incepand de maine, reteaua de socializare implementeaza cateva schimbari, unele pe care le apreciez. Cea mai importanta tine de grupuri, acolo inregistrarea va fi mult simplificata si mai usoara.

Iata ce ne spune Facebook: “Utilizatorii se pot inscrie imediat, dar nu-ţi face griji. Înca poţi revizui utilizatorii înainte ca aceştia sa poata publica postari sau sa adauge comentarii.” Acesta este un mesaj care a fost trimis catre administratori de grupuri.

Asta inseamna ca utilizatorii nu vor mai trebui sa raspunda la anumite chestionare pentru a fi aprobati intr-un grup, dar administratorii inca vor avea sub control anumite aspecte. Mai aflam ca: “Vizitatorii pot participa la conversaţii. Daca le permiţi acest lucru, utilizatorii vor putea publica o postare sau adauga un comentariu în grup fara a fi necesar sa se înscrie.”

Alte schimbari aduse: “Mai multe instrumente pentru administrarea participării. Alege nivelul de control dorit asupra modului în care utilizatorii postează şi adaugă comentarii în grup.“. 3 optiuni pentru aprobarea participantilor pe grupurile de Facebook:

Cum se schimba grupurile de Facebook incepand cu 10 decembrie 2021

Membri şi vizitatori trimit cereri de participare când încearcă să posteze sau să adauge comentarii. Aprobă sau refuză persoane pe baza informaţiilor din profilul lor şi a răspunsurilor acestora. Aprobarea participanţilor îţi oferă mai mult control, mai ales dacă grupul este în curs de extindere.”