Acasă Stiri Android Si Noutati Aplicatia Gif Keyboard sau cum sa trimiti rapid mesaje video gif pe...

Aplicatia Gif Keyboard sau cum sa trimiti rapid mesaje video gif pe Messenger sau Whatsapp

0

Aplicatia Gif Keyboard poate fi destul de interesanta pentru cei ce stau mult pe retelele de socializare, fie ca vorbim de Facebook sau Fecebook Messenger sau Whatsapp, este o aplicatie funny in acelasi timp, cred ca in ultimul timp ati vazut destul de multe exemple de acest gen pe pagina voastra de Facebook, de acum puteti sa le folositi si voi deoarece aveti de unde alege.

Imaginile GIF sunt un fel imagini miscatoare care se repeta la nesfarsit si dau senzatia unui scurt clip video, am folosit aici o exprimare mai pe intelesul tuturor, daca vreti ceva academic, wikipedia spune cam asa: GIF este un acronim englez de la Graphics Interchange Format, acesta fiind un format introdus în 1987 de către compania CompuServe. De atunci a devenit foarte popular în rândul utilizatorilor web-ului, datorită suportului și portabilității sale.

Acum ca stiti ce inseamna GIF (in caz ca nu stiati) trebuie sa stiti si cum sa folositi aceasta aplicatie sau cam ce face ea, nu este o aplicatie noua insa poate nu toti au aflat de ea.

Si aici treaba este simpla, Gif Keyboard este practic o baza de date ce contine o gramada de astfel de scurte clipuri video impartite pe diverse categorii si chiar aveti de unde alege deoarece sunt multe si chiar amuzante.

Cum o folosesti? Sa spunem ca “vorbesti” cu cineva pe messenger si vrei sa-i trimiti un mesaj mai clar care sa arate starea ta de spirit din acel moment. Aici intervine aplicatia si poti selecta si trimite direct din intermediul aplicatiei un gif care poate insemna orice. De la o declaratie de dragoste si pana la ceva funny sau mai rau, poti arata cuiva ca esti suparat sau ca nu-ti convine ceva selectand un gif ce simbolizeaza asta.

 Descarca gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here