Connect with us

S-a tot vorbit despre acest Samsung Galaxy S23 FE, telefon care ar urma sa fie lansat pana la urma. Deja producatorul a facut o pauza destul de lunga in lansarea modelelor Fan Edition, dar acestea par a fi cerute tot mai insistent.

Sunt telefoane mobile cu denumire de flagship, aspect de flagship, unele specificatii de top, dar cu preturi mai bune. Nu este exclus ca Samsung sa nu fi lansat versiunea S21 FE dintr-un motiv simplu, poate se temea ca va afecta vanzarile celorlalte modele pe care le are in oferta, ma refer la cele de lux.

Potrivit sursei, Samsung Galaxy S23 FE va folosi un senzor de 50 de MP, acelasi care se afla in componenta telefoanelor Galaxy S22 si Galaxy S23. Ar fi un upgrade major, mai ales daca ne gandim la S21 FE si la camera sa de numai 12MP. Din pacate, alte detalii despre camere nu se cunosc.

Se pare ca Samsung Galaxy S23 FE va avea camera de flagship

Dar este foarte posibil sa aiba la bord un chipset Exynos 2200, sau Qualcomm pentru pietele mai selecte. Se asteapta sa fie disponibil in versiuni cu 6GB RAM si 128GB ROM si 12GB/256GB stocare. O baterie de 4500 mAh, dar fara mari sperante la o adevarata incarcare rapida, probabil 25W.

Mai mult ca sigur, discutam despre un design asemanator generatiei actuale de modele flagsip, dar o carcasa din plastic. Nu ar trebui sa lipseasca un display AMOLED plat si o rata de refresh de 120Hz.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!