baterie

Aplicatia Hologram Background, gratuita si destul de ok

Aplicatia Hologram Background, gratuita si destul de ok

Aplicatia Hologram Background, gratuita si destul de ok pentru cei ce cauta metode a veni cu ceva nou pe ecranul de start al unui telefon mobil. Fata de restul aplicatiilor care-ti ofera o imagine de fundal si numai atat, aceasta vine cu ceva in plus.

Este vorba de efectul de holograma. Pentru a va da seama cat mai bine despre ce este vorba, va trebui sa o instalati. Are la or actuala peste 1 milion de instalari, am testat-o si eu. Mai jos, vedeti rapid despre ce este vorba:

Sunt o serie de imagini de fundal interactive, cu efect de holograma. Acestea se misca impreuna cu telefonul si ofera un efect foarte interesant. A nu se confunda cu imaginile de fundal interactive!

Daca va uitati cu atentie in cele 3 capturi de mai jos, veti observa detaliile. Miscarea este si mai pronuntata in momentul in care deblochezi ecranul telefonului.

Aplicatia Hologram Background
Aplicatia Hologram Background

Asa arata aplicatia Hologram Background in Google Play, observam apoi primele 2 pagini care se deschid imediat dupa instalare:

Avem si o zona de unde putem alege aceste imagini. Cele mai recente adaugate, imagini premium, top intr-o anumita saptamana si cele mai apreciate. Daca alegem recente, ni se va deschide o fereastra care arata ca in captura nr.2 de mai jos. Apoi, daca apasam pe “download”, va trebui sa acordam permisiunile:

Datele vor fi descarcate in fundal, apoi imaginea se deschide automat si avem posibilitatea de a seta imaginea.

In capturile de mai sus, observam setarile aplicatiei si posibilitatea de a alege modul de afisare. Pe ecranul principal / lock screen sau ambele.

In cazul in care doriti sa instalati si sa testati aplicatia Hologram Background, o puteti descarca de aici.