baterie

REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USB

REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USB

REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USB, fix asa se numeste si produsul, este denumirea lui in cadrul eMag, acest charger este vandut de quickmobile.ro prin Marketlace.

Chiar aveam nevoie de asa ceva si nu-mi pare rau ca l-am achizitionat de Black Friday, el costa acum 139 lei dar de Black Friday l-am luat la sub 100 lei.

Nu este un accesoriu perfect sau premium in totalitate, este totusi de buna calitate si isi face treaba asa cum trebuie.

Il recomand celor ce au 2 sau mai multe telefoane, tablete, camere foto care se incarca prin USB, tastaturi, casti, tigari electronice sau orice dispozitiv care foloseste port USB pentru a se incarca. Acest charger TP-LINK te scuteste de nevoia utilizarii a mai multor incarcatoare, pot  fi conectate la el nu mai putin de 5 dispozitive.

REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USB

Un alt avantaj este dat de amperajul oferit, fiecare port furnizeaza 5V si maxim 2.4A. Asta inseamna ca dispozitivele se vor incarca rapid, puterea consumata este de 40W, se alimenteaza direct de la reteaua 220V.

REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USB

Iata si imaginile impreuna cu cateva explicatii, avantaje sau dezavantaje:

Asa arata cutia, ni se promite incarcare rapida. Scrie si “charge 65% faster*”, explicatia stelutei puse de ei la sfarsit este: “As measured by the charging time on iPhone 6s Plus comparing to an original Apple charger”. Tot ei ne spun ca durata de incarcare poate varia, in functie de diversi factori.

REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USB REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USBNi se promite o incarcare rapida si sigura. Este destul de adevarat, acest incarcator TP-Link nu se incinge deloc, indiferent de cate dispozitive sunt conectate.REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USBMi-as fi dorit ca acest inel albastru de plastic sa fie si iluminat. Cred ca asta este o mica problema, nu avem un led sau ceva care sa indice diferite aspecte.

REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USBDesi in poze nu se vede, se zgarie extrem de rapid, plasticul este lucios:REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USBIncarcatorul TP-Link nu este deloc mare, poate fi tinut intr-o palma. Este destul de solid, nu da senzatia de produs ieftin si se aseaza bine pe masa.REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USBDesi in poza vedeti 3, sunt nu mai putin de 5 porturi. Aparent, toate ofera maxim 2.4A. Din pacate, in dreptul lor nu este scris nimic, nu stim daca toate ofera acelasi amperaj.REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USBAlimentarea:REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USB Baza este acoperita cu un material textil, seamana cu o catifea:REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USB REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USB5 dispozitive conectate in acelasi timp:REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USBCablul de alimentare este in pachetul de vanzare, incarcatorul TP-LINK functioneaza la o tensiune de 220V:REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USBL-am testat si cu un dispozitiv de masurare cumparat din China. Nu stiu insa cat de precis este  el. Oricum, imi arata o tensiune de 5.34V:REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USBAm vrut sa vad si amperajul. M-am folosit de acelasi tester. Voltajul scade putin dupa introducerea unui consumator, un telefon mobil in acest caz. Amperajul l-am testat inclusiv cu o aplicatie din Google Play. Acesta variaza, cel mai mult ajunge pana la maxim 1.8A, insa nici aceste aplicatii nu au o pprecizie foarte buna, as spune ca sunt mai mult orientative.REVIEW incarcator TP-LINK priza 40W 5 Porturi USB

Oricum, clar ofera incarcare rapida. Folosesc de peste 1 an ca telefon personal acelasi Samsung S6 Edge Plus, el se incarca cu chargerul original foarte repede. Nu am sesizat o scadere a timpului de incarcare dar nici o accelerare.

In concluzie, acest incarcator TP-Link de 40W cu 5 porturi USB isi face treaba bine si te scapa de nevoia de a utiliza mai multe incarcatoare sau de a incarca gadgeturile pe rand, incarcarea rapida chiar exista! In cazul in care va intereseaza oferta, ea este AICI.