Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatia JAYS Headset Control, functii noi butonului de pe casti!

Aplicatia JAYS Headset Control, functii noi butonului de pe casti!

0

Aplicatia JAYS Headset Control, functii noi butonului de pe casti! Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa acordati functii noi butonului sau butoanele de pe castile voastre, asta in cazul in care aveti o pereche de casti de tip handsfree si ascultati muzica prin ele.

Aplicatia JAYS Headset Control face posibil acest lucru si ea adauga functii noi butonului sau butoanelor, aplicatia suporta castile ca au un buton sau pe cele cu trei butoane si este destul de usor de setat si de utilizat. Ea este gratuita si poate fi descarcata de AICI, am testat-o personal cu o pereche de casti ce au un singur buton si este destul de ok.

samsung_galaxy_s6_price_phone_smartphone_headphones_109316_3840x2160

Aceasta aplicatie are doua moduri prin care poate fi utilizata, un mod simplu si unul avansat. In modul simplu exista cateva presetari ce nu pot fi schimbate si in interfata principala putem afla rapid ce anume se intampla cand apasam butonul o data, de doua sau de trei ori in playerul muzical sau in timplul conversatiilor, dar si ce optiuni sunt disponibile in cazul in care apasam pe buton si continuam sa tinem apasat sau prin dublu clic si apasare indelungata.

Modul avansat vine cu mult mai multe optiuni, aici putem alege ceea ce sa se intample atunci cand apasam in diverse moduri butonul /butoanele castilor, intalnim si o zona de setari speciale sau putem seta chiar un “delay” (o intarziere la apasarea unui buton)

Mai jos, vedeti cum arata interfata aplicata pe un telefon cu Marshmallow, dezvoltatorul sustine ca este compatibila si cu alte versiuni de Android, insa controlul de volum nu este pentru moment suportat de versiuni precum Android Lollipop sau Android Marshmallow:

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here