Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Vorbesti si aplicatia scrie in locul tau. Transcriere live

Vorbesti si aplicatia scrie in locul tau. Transcriere live

5

Transcriere live este o aplicatie dezvoltata de Google. Asta inseamna ca putem avea incredere in ea si pe deasupra, este si o aplicatie de calitate. Eu m-am jucat putin cu ea si pot spune ca este chiar interesanta si utila in anumite cazuri.

Utila poate pentru elevi, studenti sau pentru cei care au nevoie de transcrierea in timp real a conversatiilor. Mai exact, aplicatia foloseste microfonul telefonului si pe display, va aparea scris exact ceea ce persoana vorbeste.

Cu cat microfonul telefonului este mai de calitate, transcrierea va fi mai buna. La fel, daca dictia este superioara si rezultatele vor fi mai bune.

Are full suport pentru limba romana, stie sa srie cu litere mari atunci cand este nevoie, recunoaste si cifrele. Conform descrierii din Google Play, aplicatia a fost initial conceputa pentru persoanele surde, sau pentru cele cu deficiente de auz.

Dar poate fi folosita de oricine. Aplicatia “Transcriere live ” foloseste tehnologia de recunoastere vocala automata de ultima generatie de la Google.

vorbesti si aplicatia scrie in locul tau. transcriere live

Transforma in timp real vocea si sunetul in text, accepta transcrierea in peste 70 de limbi si dialecte, suporta trecerea rapida de la o limba la alta, afiseaza sunetele non-vocale.

Transcrierile pot fi salvate pana la trei zile pe dispozitiv. Pentru rezultate cat mai bune, puteti folosi si microfoane externe, inclusiv cele ale castilor cu fir sau cele prin Bluetooth.

Aplicatia a fost dezvoltata in colaborare cu Universitatea Gallaudet, principala universitate pentru persoanele surde si cu deficiente de auz din S.U.A.

Iata cum arata interfata aplicatiei si zona de setari:

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

5 COMENTARII

  1. Salut. Am instalat-o…merge perfect! Nu stiu insa cum pot trimite un text scris ca mesaj in wats app sau mess…ma poti sfatui?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here