Inca o aplicatie utila pentru senzorul de amprente de pe telefon

Inca o aplicatie utila pentru senzorul de amprente de pe telefon si cred ca este mult mai buna fata de cea pe care am prezentat-o aici. In primul rand, nu necesita acces root, are nevoie numai de permisiunile de functionare (depinde de sistemul vostru de operare), insa aceasta aplicatie vine cu mult mai multe setari la pachet.

Stim ca default, senzorul de amprente poate fi folosit cu cateva mici exceptii numai pentru deblocarea ecranului, insa aplicatia gratuita Fingerprint Quick Action ofera insa pana la 10 noi intrebuintari pentru acest senzor de amprente. Eu am instalat-o si folosit-o cu succes pe doua telefoane, un S6 Edge Plus si un Xiaomi Note 4, asta m-a indemnat sa scriu un articol despre ea.

Nu am avut nicun fel de erori si functioneaza bine, trebuie insa sa o setati corect, este foarte simplu de facut asta si am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa o instalati, cum sa o setati si sa o folositi.

Pentru inceput, aplicatia pentru senzorul de amprente trebuie descarcata si instalata din Google Play, o puteti descarca gratuit de AICI

Articolul continua dupa reclama:

Apoi, o deschideti, acordati permisiunile si faceti rapid urmatoarele setari:

CITESTE SI:  Aplicatia pentru telefon care iti citeste datele de pe card

Mai jos, vedeti aplicatia in GP, in meniul de accesibilitate va trebui sa acordati/porniti permisiunile (veti fi automat redirectionati aici) – apasati OK si gata.

In meniul principal, avem acum doua posibilitati, ambele ofera 10 modelitati de control. Este vorba de “singke tap” si “fast swipe”. Single tap inseamna atingerea senzorului de amprente si fast swipe inseamna trecerea rapida a degetului peste acest senzor.

In ambele cazuri, putem alege ca telefonul sa se blocheze, inapoi dintr-o aplicatie, revenirea direct la meniul principal, accesarea meniului de aplicatii recente sau a meniului power, split screen, acces rapid la panoul de notificari, lansarea rapida a unei aplicatii, etc. In general, setarile sunt asa cujm vedeti in capturile de mai jos, ramane numai sa va alegeti voi ce anume sa se intample atunci cand atingeti senzorul de amprente, Nu putem alege insa mai multe actiuni pentru o anumita setare.

Spre exemplu, in “single tap” poate fi bifata numai o singura optiune.

Daca o considerati utila si credeti ca va poate ajuta, o puteti instala si testa. Eu am testat-o numai pe telefoane cu Android Marshmallow, nu stiu cum se comporta pe cele ce ruleaza Android Lollipop sau KitKat!

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Aplicatia Busuioc, la caterinca dar sute de mii de descarcari!

Aplicatia Busuioc am descoperit-o uitandu-ma putin in Google Play, mai exact printre...
Citeste tot

7 Comentarii

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *