Connect with us

Stiri despre telefoane

Aplicatia MAX in Romania, cea care inlocuieste HBO MAX

Published

on

Warner Bros Discovery a dezvaluit planurile pe termen scurt privind aplicatia de streaming HBO Max, care este momentan accesibila in Romania si care a inlocuit platforma HBO GO. Incepand cu luna mai a acestui an, aplicatia se va numi numai “MAX” si pentru inceput va fi disponibila numai in SUA.

In Europa, implicit Romania, debutul va fi in anul 2024, insa nu exista o data concreta. Mai important este faptul ca aplicatia va avea un continut mai bogat, mai atractiv si mai diversificat. Noutatea este data in primul rand de disponibilitatea continutului Discovery+, acesta va fi integrat complet in MAX. Discovery+ are un continut urias, dar nu este disponibil in Romania.

max romania

In plus, aplicatia va integra si continut produs de HBO, Max Originals, Universal, Warner Bros, Food Network, ID Investigation Discovery,  Discovery Channel, TLC sau HGTV, cel din urma fiind un canal de televiziune american tematic ce difuzeaza programe despre amenajarea casei sau vanzari imobiliare.

Advertisement

Preturi abonamente aplicatia MAX (momentan in SUA):

  • Max Ad-Lite / 9,99 dolari/luna sau 99,99 dolari/an, permite vizionarea pe 2 aparate simultan, continut SD fara optiunea de a descarca materialul dorit, sunet surround 5.1.
  • Max Ad Free / 15,99 dolari/luna sau 149,99 dolari/an, posibilitatea de a urmari materialele pe 2 echipamente concomitent, continut HD, 30 de descarcari pentru vizionare fara conexiune, sunet surround 5.1.
  • Max Ultimate Ad Free / 19,99 dolari/luna sau 199,99 dolari/an, acces la continut pe 4 dispozitive simultan, continut 4K, optiunea de a descarca in regim offline, sunet de calitateDolby Atmos.

De departe, cel mai asteptat continut este cel oferit de Discovery+, platforma de streaming lansata in ianuarie 2021. Aceasta ofera o gama larga de continut, inclusiv documentare, emisiuni de televiziune si seriale originale produse de Discovery. In interiorul aplicatiei, gasesti materiale de la canale populare precum Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Food Network si multe altele. Va fi la “bataie” cu National Geographic, continut integrat in Disney Plus.

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des