Connect with us

Una dintre cele mai populare aplicatii ce va ofera acces online la posturile TV, aplicatie disponibila inclusiv pentru Android Auto, insa acolo posibilitatile sunt mai limitate. Deci, televiziune clasica se pare ce este inlocuita incet dar sigur de metode moderne, aceasta fiind una dintre ele.

Noutatile sunt data de aparitia urmatoarelor posturi TV, cele ce au intrat in “grila” aplicatiei Digi Online: Sky News, A7 TV, BBC First HD, Prima Sport 2 HD, Prima Sport 3 HD, Hora TV, Tralala, Global News, Arcadia TV HD. Aplicatia este dezvoltata de RCS&RDS, unul dintre cei mai importanti furnizori de telecomunicatii din Romania si ofera utilizatorilor posibilitatea de a urmari programele TV preferate in format live sau inregistrate, direct pe smartphone, tableta, PC si mai nou, Android Auto (audio).

digi online posturi tv

Platforma de televiziune online care iti permite sa vizionezi peste 100 de canale TV, 20 statii radio si creatii proprii in sectiunea Play. Utilizarea este gratuita, serviciul functioneaza pe intreg teritoriul Romaniei, o gasiti in magazinul de aplicatii. Pentru masina, aplicatie nu ofera streaming video pentru cele 7 posturi de televiziune, ne vom multumi cu audio. Tot acolo sunt si 18 posturi de radio. Aplicatia a fost lansata in 2014 si a strans peste 1 milion de descarcari!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

2 Comments

2 Comments

  1. Ionelmobil

    aprilie 16, 2023 at 07:38

    Niste panarami de posturi. Posturile importante nu le adauga ex:Pro tv, Prima tv, Antena 3,Antena 1 si multe alte. Deschid foarte rar aplicatia pt ca nu am la ce ma uita1

  2. Laur

    aprilie 16, 2023 at 08:57

    Cei de la Digi ar putea, totuși, să copie de la concurență cum se face repartizarea canalelor pe aplicație. De exemplu, “cei cu roșu” oferă canelele pe care abonatul le are în grila plătită. Am fost surprins că, dorind să vizionez un canal banal, inclus în grilă obligatoriu, pe platforma online acesta nu există (ProTV) și nici alte canale existente în abonament. Deci, RDS, înainte de a te gândi de a introduce în grila online canale ciudate (Credo, ABC, Speranța, etc) încearcă să adaugi canalele la care se uită majoritatea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *