baterie

Aplicatia Messenger Kids este oficiala, parintii au controlul

Aplicatia Messenger Kids este oficiala, parintii au controlul

Aplicatia Messenger Kids este oficiala, parintii au controlul deplin asupra aplicatiei si astfel, timpul petrecut de catre cei mici in fata unei astfel de aplicatii este mai sigur.

Messenger Kids este o aplicatie dezvoltata chiar de catre cei de la Facebook si este disponibila in Google Play. Din pacate, nu se adreseaza pentru moment utilizatorilor din Romania.

Desi poate fi descarcata din alte surse (in format apk.) si instalata pe telefon, aplicatia nu va functiona pentru moment pentru cei ce o folosesc din Romania.

Aplicatia Messenger Kids este oficiala, parintii au controlul

Copiii se pot conecta numai cu contactele aprobate de părinți, ceea ce creează un mediu mai controlat. Apelurile video de grup sau unu la unu cu cei dragi sunt mai distractive cu masti interactive, diverse reacții și efecte sonore. Părinții controlează pe deplin lista de contacte și decid cine se poate conecta cu copiii lor. Mesajele nu dispar și nu pot fi ascunse.

Cu aplicatia de camera integrata, copiii pot crea videoclipuri distractive și pot decora fotografii pentru a împartași momente cu cei dragi. Parinții și rudele apropiate, cum ar fi bunicii, pot conversa prin chat și mesaje cu copiii lor prin intermediul aplicației Messenger existente.

Nu este necesara descarcarea suplimentara a altor aplicatii pentru părinți. Messenger Kids permite copiilor sa primească mesaje și apeluri video utilizand Wi-Fi, astfel încat sa nu aiba nevoie de un numar de telefon.