baterie

Aplicatie TV Online buna in 2020, chiar foarte buna!

Aplicatie TV Online buna in 2020, chiar foarte buna!
Last updated:

Am descoperit o aplicatie TV Online buna in Google Play si chiar nu ma asteptam sa fiu impresionat. Stiti si voi, sunt zeci de aplicatii de acest gen, nu ma refer la cele dezvoltate de operatori.

Pentru categoria aceasta, ai nevoie de conturi si sa te numeri printre abonati. Mai sunt si aplicatii dezvoltate de anumite posturi de televiziune, insa acelea nu-ti ofera acces la multe canale.

1TAP Romania TV, denumirea completa a aplicatiei, una gratuita. Dezvoltata de o anumita companie (Freakhosting), observ ca mai au in Google Play o aplicatie de gaming, un server (nu am instalat-o).

Aplicatie TV Online buna in 2020, chiar foarte buna!

In comparatie cu multe altele, aceasta are o interfata curata si lipsita de reclame, aspect rar de tot intalnit! Se vede ca este conceputa cu o oarecare atentie. Posturi TV Online destul de multe, chiar impartite pe categorii, nu lipsesc nici macar cele 4K.

Poti sa-ti faci un cont, dar nu este neaparat necesar pentru a putea urmari canalele TV. Mai jos, va arat si interfata + meniul de setari.

Aplicatie TV Online buna

In captura de mai sus, observam denumirea in Google Play, contul optional pe care suntem invitati sa-l facem si potin din interfata. Nici meniul de setari nu este bogat in optiuni, putem activa chiar si un mod intunecat sau modul de vizualizare.

Posturile TV sunt impartite in categorii si sunt chiar foarte multe. Ciudat sau nu, aproape toate functioneaza si se incarca rapid la o calitate buna (HD), atat audio cat si video. Am intalnit pana si Digi 4K. Iata si cateva exemple de categorii:

  • Filme – AXN, Digi Film, PRO Cinema, Film Cafe, Paramount, PRO 2, Epic Drama,AMC, HBO, Cinemax, Film Now, etc.
  • Muzica – UTV, Zu TV, 1 Music Channel, VH1, Etno, Taraf TV, Kiss TV, etc
  • Stiri – Realitatea, DIGI, Antena 3, B1, Romania TV, Canal 33, etc
  • Generaliste – Kanal D, Pro TV, Prima, Antena 1, TVR, ID Discovery, Digi 4K, etc.
  • Sport – Digi Sport 1, 2, 3, 4, Telekom Sport, Look Sport, etc

Aceasta este o mica parte din categorii, restul le puteti vedea daca instalati aplicatia gratuita, o puteti face de AICI.