Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil, in Romania

Aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil, in Romania

7
nofollow

Aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil este deja disponibila in Google Play, poate fi descarcata, insa mai dureaza putin pana cand va putea fi instalata si de catre utilizatorii din Romania.

Eu am instalat aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil in format apk, am gasit-o in acest format direct pe google.com. Cu toate ca am reusit sa o instalez pe telefon fara probleme, nu am putut trece de logare. Am introdus datele corecte, insa nu am primit acceptul.

Pentru cei ce nu stiau pana acum, tigara IQOS, reprezinta un sistem tehnologic avansat care ofera satisfacția gustului de tutun prin incalzire, fara ardere, fara foc, fara scrum și cu mai puțin miros.

aplicatia my iqos pentru telefonul mobil, in romania

Cu siguranta ca a sesizat contul de Romania si nu mi-a permis accesul. Cu toate astea, ne putem face o mica idee legata de interfata aplicatiei.

Asa cum observam, este disponibila in varianta aceasta, numai in limba franceza sau in limba germana. Atunci cand va fi disponibila in Google Play si pentru utilizatorii din Romania, voi reveni cu un review complet.

In mod normal, disozitivul iQOS 2.4+ se va conecta prin Bluetooth la aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil si va oferi utilizatorului diverse informatii legate de starea dispozitivului, capacitatea bateriei si eventual, numarul de utilizari.

Cu siguranta, vom afla in curand cu exactitate tot ceea ce poate face aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil si voi reveni cu un update asupra acestui articol. Pana atunci, nu are rost sa instalati versiunile apk. ale aplicatiei, sunt complet inutile in Romania.

7 COMENTARII

 1. O mică aberație dacă mi se permite:
  să înțeleg că prin aplicația My IQOS pot să accesez țigara iQOS și să o pot comanda ?! Deci nu numai că pot să aflu informații, dar și să-i dau tot felu de comenzi, să ardă mai tare, să scoată mai mult fum, h’abar n-am, nu mă pricep, doar aberez… Pentru că asta chiar mi s-ar părea o chestie cool, să fumezi cu ajutorul telefonului, asta chiar e cool… 🙂

 2. Nu ar fi mai bine sa te lasi de fumat? 🙂 Serios acum, am ajuns sa instalam aplicatii si pentru o tigara (fie ea si electronica)? Nu stiu ce face exact si nici nu ma intereseaza (nu sunt fumator) dar mi se pare aiurea sa iti pui asa ceva pe telefon, sincer….

 3. Pai stiti si voi ca este vorba despre dependenta! Nu intram in amanunte acum. Insa, acest dispozitiv IQOS are Bluetooth si se conecteaza la telefon. La ora actuala, aceste tigari electronice sunt foarte populare in Romania si aplicatia care se va lansa in curand se anunta a fi interesanta. Da, este ciudat sa asociem o tigara cu telefonul mobil, insa asta ne demonstreaza cat de departe a ajuns tehnologia.

 4. Doar starea bateriei ?
  Pacat.
  interesant ar fi v2 cu un minim de reglaj-temperatura,ecran oled ,acumulator de putere (pentru avansati)
  un astfel de device deja exista pt heets in china doar ca nu are bt
  am folosit app pt tigari elecronice unde afisa bateria ,numar de puff etc
  sincer inutila aplicatia
  ps.sa scoata aluminiu din filtru la heets (nu-i a buna)
  spor 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here