baterie

Aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil, in Romania

Aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil, in Romania

Aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil este deja disponibila in Google Play, poate fi descarcata, insa mai dureaza putin pana cand va putea fi instalata si de catre utilizatorii din Romania.

Eu am instalat aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil in format apk, am gasit-o in acest format direct pe google.com. Cu toate ca am reusit sa o instalez pe telefon fara probleme, nu am putut trece de logare. Am introdus datele corecte, insa nu am primit acceptul.

Pentru cei ce nu stiau pana acum, tigara IQOS, reprezinta un sistem tehnologic avansat care ofera satisfacția gustului de tutun prin incalzire, fara ardere, fara foc, fara scrum și cu mai puțin miros.

Aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil, in Romania

Cu siguranta ca a sesizat contul de Romania si nu mi-a permis accesul. Cu toate astea, ne putem face o mica idee legata de interfata aplicatiei.

Asa cum observam, este disponibila in varianta aceasta, numai in limba franceza sau in limba germana. Atunci cand va fi disponibila in Google Play si pentru utilizatorii din Romania, voi reveni cu un review complet.

In mod normal, disozitivul iQOS 2.4+ se va conecta prin Bluetooth la aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil si va oferi utilizatorului diverse informatii legate de starea dispozitivului, capacitatea bateriei si eventual, numarul de utilizari.

Cu siguranta, vom afla in curand cu exactitate tot ceea ce poate face aplicatia My IQOS pentru telefonul mobil si voi reveni cu un update asupra acestui articol. Pana atunci, nu are rost sa instalati versiunile apk. ale aplicatiei, sunt complet inutile in Romania.