Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Aplicatia oficiala Monitorul Preturilor, pentru carburanti momentan

Aplicatia oficiala Monitorul Preturilor, pentru carburanti momentan

3

Aplicatia “Monitorul Preturilor”, este disponibila oficial in Google Play, a fost lansata acum cateva zile. Pentru moment, ea analizeaza preturile carburantilor si in acest mod, utilizatorul poate vedea in timp real care benzinarie are cel mai mic pret.

Conform dezvoltatorului, scopul aplicatiei “Monitorul Preturilor“, este de a ieftini oarecum preturile. Probabil, se gandesc ca cei ce vor sa faca plinul, vor alege statia cu cel mai mic pret si automat, vanzarile vor fi mai mici pentru benzinariile cu preturi mai mari.

Putin probabil sa se intample asta. Oricum, este o aplicatie ok, bine pusa la punct si este dezvoltata de catre Consiliul Concurentei. Poate fi instalata atat pe telefoanele cu Android, dar si pe cele ce ruleaza iOS. Are si versiune pentru Windows, insa pe noi ne intereseaza cum arata si ce poate face in cazul telefoanelor mobile.

In prima faza, putem consulta in timp real, numai pretul combustibilului. Desi exista si o sectiune dedicata produselor alimentare, aceasta este momentan indisponibila.

Iata cum arata interfata aplicatiei si ce trebuie sa faci pentru a afla ce benzinarie are cel mai mic pret in zona ta, sau in alta parte (pe teritoriul Romaniei):

Dupa instalare, se va deschide o pagina cu cateva informatii. Apoi, asa cum vedem in captura de mai jos, putem selecta numai “Carburanti Auto”.

Permitem apoi localizarea si ne apare o lista cu combustibilii monitorizati. Daca apasam pe acel mic “i”, ne arata si companiile care sunt inscrise in aplicatie:

Avem la dispozitie cateva variante de localizare. Automat prin pozitia curenta, cautare pe harta, o ruta sau o anumita localitate. Daca alegem pozitia curenta, observam benzinariile din apropiere si pretul combustibilului pe care l-am selectat.

Monitorul Preturilor

Aceasta este aplicatia “Monitorul Preturilor”, cred ca este utila pentru cei care chiar tin la aceste mici detalii si care doresc sa alimenteze cat mai ieftin, chiar si cu cativa banuti in minus. Insa, probabil ca exista si o calitate diferita a carburantului, acest lucru nu ne este comunicat … 😉 LINK

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here