Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Neversea 2021, aplicatia oficiala, cand are loc si ce artisti sunt invitati

Published

on

Neversea 2021, aplicatia oficiala, cand are loc si ce artisti sunt invitati – Dupa un an de pauza, cred ca multi tineri asteapta reluarea unor evenimente majore. Printre ele, se numara si Festivalul Neversea 2021. Data de desfasurare a fost anuntata si teoretic, distractia va avea loc intre 8 si 11 iulie 2021 in Constanta.

Practic, ramane de vazut cum va evolua pandemia si daca se va amana sau anula. Cu sau fara masca de protectie, sunt disponibile si preturile valabile pe durata celor 4 zile. Astfel, exista 3 pachete.

  • General Access Basic – 134 euro + taxe
  • General Access Flexi – 149 euro + taxe
  • VIP – 210 euro + taxe

Au fost anuntati si artistii, cap de lista sunt cei de la BLACK EYED PEAS. Atmosfera va fi intretinuta si de DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, DON DIABLO, NICKY ROMERO, TCHAMI, TYGA sau UMMET OZCAN B2B BRENNAN HEART.

Neversea 2021 artisti

Edy Chereji, director comunicare Neversea: „Ne pregatim cu optimism pentru aceasta vara și avem încredere cagrupurile de lucru create între reprezentanții autoritaților și industria de evenimente vor da naștere acelor masuri care ne vor permite sa reluam activitatea așa cum s-a întamplat și în cazul altor industrii.”

Advertisement

Neversea 2021, aplicatia oficiala, cand are loc si ce artisti sunt invitati

Daca sunteti fani Neversea, atunci ar fi bine sa va instalati si aplicatia oficiala. Este gratuita in Google Play si de acolo veti afla mai multe detalii si veti fi la curent cu noutatile. Puncte de credit, food court, zona de bar, zona de chillout, zona de distracție, zona hamac, prim ajutor, bilete, stiri, etc

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des