Acasă Aplicatii telefoane Android Aplicatia Retrica pentru Android ce face si de ce este populara

Aplicatia Retrica pentru Android ce face si de ce este populara

1

Aplicatia Retrica pentru Android ce face si de ce este populara – Retrica este o aplicatie gratuita pentru Android, una de editat live fotografii si una dintre poate sutele de aplicatii de acest gen. Am constatat ca ea este foarte populara in randul utilizatorilor de Facebook, multi dintre prietenii mei de pe cunoscuta retea de socalizare folosind aceasta aplicatie. Practic, iti faci o poza cu aplicatia Retrica ce adauga cateva filtre si propriul watermark apoi upload pe Facebook. Deci, de ce este atat de populara incat vedem multe poze pe retelele de socializare avand un logo mic “retrica”in partea de jos?

Am instalat-o si eu si am comparat setarile si caracteristicile ei cu cele de editare ale telefonului meu, un LG G3. Dar aproape toate telefoanele au in galeria foto un editor pentru poze, unele si pentru video.

Iata in cele ce urmeaza setarile si interfata aplicatiei de camera Retrica vs setarile si interfata din Android KitKat pentru editare foto:

RETRICA:

Aplicatia Galerie:

Ca o concluzie personala, aceasta aplicatie ce a fost descarcata pana acum de peste 100 de milioane de ori conform Google Play ofera cateva filtre si efecte interesante dar o recomand cand vrei sa-ti faci o poza mai interesanta pe fuga. Daca vrei ceva mai complex si mult mai interesant, foloseste setarile de editare din galeria foto sau alte aplicatii de acest gen deoarece poate sa-ti iasa ceva mult mai interesant daca te joci nu mai mult de 2-3 minute.

Descarca RETRICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.