Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia Volume P, destul de utila si interesanta

Published

on

Aplicatia Volume P, destul de utila si interesanta, practic simuleaza stilul de afisare al volumului de pe Android P Developer Preview. Mai pe scurt, instaland aceasta aplicatie, veti avea pe telefonul vostru o mica parte din noua versiune a sistemului de operare Android.

Personal, consider mult mai ok acest stil de afisare al volumului, este mai usor de folosit si mai la indemana. Apasand butoanele de volum, de acum incolo acele mici slidere se vor afisa in partile laterale, in stanga sau in dreapta.

Un alt avantaj este dat de faptul ca puteti seta direct telefonul pe silentios, apasand pe o pictograma dedicata. Poti contola volumul apelurilor, alarmei si multimedia.

Advertisement

Aplicatia se numeste VolumeP, este gratuita si nu are reclame. Exista in Google Play si o versiune platita, insa cea gratuita are toate uneltele de care aveti nevoie.

Dupa instalare, trebuie sa acordati cateva permisiuni si numai atat, functioneaza pe orice model de telefon, nu aveti nevoie de root.

In galeria de mai jos, am incercuit setarile pe care trebuie sa le faceti, este vorba despre acordarea de permisiuni. Puteti alege si in ce parte sa se afiseze acel slider, stanga sau dreapta:

Advertisement

Exista si o lista “blacklist” in care vedeti aplicatiile instalate pe telefonul vostru. Daca doriti ca intr-o anumita aplicatie volumul sa fie afisat default, bifati aplicatia respectiva. In ultima captura de mai jos, am aratat pictograma care trebuie apasata pentru ca toate optiunile aferente volumului sa fie active.

Dupa ce faceti toate setarile de mai sus, rezultatul va fi ca in aceasta captura foto:

Aplicatia VolumeP este gratuita si se descarca de AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des