Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia YouTube Music cu ce difera fata de YouTube clasic

Published

on

Aplicatia YouTube Music, cu ce difera fata de YouTube clasic? Este fix intrebarea la care vom incerca sa raspundem in acest articol. Inca de la inceput, vreau sa va spun ca o prefer pe cea clasica, adica un YouTube full, muzica + clipuri video.

Inca un amanunt extrem de important. Aplicatia YouTube Music, este dezvoltata tot de catre Google. Deci, nu este nimic neoficial sau vreo aplicatie postata de un anumit dezvoltator.

Asa cum ne inspira si denumirea, este o aplicatie dedicata iubitorilor de muzica, indiferent de genul preferat. De la manele si pana la rock. Nu vei niciun alt videoclip din oricare alta categorie! Tutoriale, filme, desene animate, funny, etc. Aplicatia se concentreaza numai pe muzica si pe nimic altceva. Si da, sunt clipuri muzicale, dar atat in materie de video.

Advertisement

Aplicatia YouTube Music cu ce difera fata de YouTube clasic – de ce este diferita?

Cred ca este genul de aplicatie pe care sa o utilizezi pe strada sau intr-un mijloc de transport in comun, eventual intr-un parc. Din pacate, un mare minus pe care trebuie sa-l precizez. Nu putem asculta muzica in cazul in care ecranul telefonului este oprit! Deci, mai greu cu telefonul in buzunar si cu castile in urechi.

Dar ramane o aplicatie ok pentru cei ce asculta multa muzica. Intalnim tot felul de recomandari, trending inclusiv din Romania, playlisturi si genuri muzicale pentru toate gusturile.

Exista posibilitatea ca aplicatia YouTube Music sa “citeasca gandurile”. Introducem o lista de artisti preferati si apoi, aceasta aplicatie va crea o experienta numai pentru noi.

Advertisement

Cum o deschidem pentru prima data, vom vedea recomandarile zilei in materie de muzica, recomandari de titluri sau lansari noi, mixaje noi, topuri sau playlisturi recomandate. Exista inclusiv o sectiune ce cuprinde clipuri video muzicale noi aparute, chiar si un top 100 video.

Imi place ca ne putem alege genul de muzica preferat, YouTube Music ne pune la dispozitie o selectie stufoasa! Blues, indiana, clasica, dance, hip-hop, jazz, manele, africana, pop, metal, rock, arabeasca, asiatica, etc.

Stiu ca poate exemplele de mai jos nu sunt pe placul unora, dar am ales sa prezint ce se intampla in sectiunea de manele ;). In momentul in care ne-am ales acest gen de muzica si am dat click pe el, ni se deschide o lista stufoasa, una ce cuprinde manele vechi, manele de jale, bautura si manele, manele de suflet, de petrecere, chiar si misca-te pe balans ;))

Advertisement

Este descrierea pe care chiar YouTube o face, mi s-a parut ceva inedit si nu, nu sunt un adept ale genului, dar asta conteaza mai putin. Nu numai manelele au parte de un astfel de “tratament”, el este valabil pentru toate genurile muzicale.

Aplicatia YouTube Music este una pe care o recomand numai celor care asculta muzica multa si care accepta faptul ca ecranul telefonului nu poate fi oprit cat timp aplicatia ruleaza! Daca ne dorim o experienta completa (adica si cu ecran oprit), va trebui sa platim 22 de lei pe luna (prima luna gratuita). Valabil si in cazul in care dorim sa descarcam continut.

Aplicatia se descarca de aici si in momentul redactarii acestui articol, era in top 3 cele mai descarcate aplicatii Android!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Ciocan

  iunie 1, 2020 at 15:41

  YouTube Music merge fără probleme cu ecranul stins, altfel aș fi plătit pentru Spotify și aș fi folosit YouTube cu Brave browser.

  • Alin

   iunie 1, 2020 at 23:24

   Sau poate ai auzit de Smart YouTube

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des