Connect with us

Aplicatii telefoane Android

O aplicatie buna pentru camera telefonului direct de la Google Pixel

Published

on

O aplicatie buna pentru camera telefonului direct de la Google Pixel

Instaleaza aplicatia de camera Pixel 6 pe orice telefon – Telefoanele Google sunt cele care au fost laudate pentru performantele camerelor foto. Fie ca este vorba despre optimizarea hardware sau software, rezultatele sunt unele care nu lasa de dorit.

Acesta este si motivul pentru care exista versiuni ale aplicatiei de camera, unele care pot fi instalate pe orice telefon mobil cu Android. Fara acces root, fara alte modificari ale sistemului de operare. Pur si simplu se descarca un fisier apk. si se instaleaza pe telefon. Acel fisier contine aplicatia de camera, cea care este pe telefoanele Google Pixel 6.

Dar sa nu credeti ca automat, daca instalati aceasta aplicatie veti avea un telefon campion la nivel de foto sau video. Nu va fi asa. Probabil ca veti cunoaste usoare performante crescute, dar nu neaparat. In schimb, veti avea mai multe optiuni disponibile fata de aplicatia pe care o aveti acum (depinde si de telefon).

Advertisement

Eu am instalat-o pe telefonul meu si vedeti mai jos cam ce optiuni apar si cum este interfata aplicatiei. Da, sunt multe optiuni si setari disponibile, avem ce butona acolo. Sunt foarte multe optiuni ce pot fi bifate din zona “Developers Settings”.

O aplicatie buna pentru camera telefonului direct de la Google Pixel

aplicatia de camera

Ajungeti la zona respectiva daca apasati pe mica sageata de sus (apare in prima captura foto de mai jos), cea care poate fi vazuta in interfata principala. Se va deschide o mica fereastra si acolo veti apasa pe “mai multe setari”. In partea de jos, la finalul paginii, gasiti si “Developers Settings”. Aplicatia are meniu in limba romana.

Aplicatia de camera, cateva capturi de ecran

O descarcati de aici. Instalarea este simpla. Se descarca aplicatia pe telefonul mobil si se instaleaza. Este posibil sa va ceara sa bifati instalarea din surse necunoscute, dar terminalul vostru va va ghida in procesul de instalare a unei aplicatii ce nu vine din Google Play.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

4 Comments

4 Comments

 1. Emanuel

  noiembrie 22, 2021 at 18:39

  din ce văd în pozele atașate, nu mai ai acces la camera wide? la mine camera stock e mult mai ok pe portret (xiaomi) iar camera google mult mai ok pe modul de noapte și poze standard și chiar video. sunt nevoit să folosesc ambele camere

  • Cosmin

   noiembrie 22, 2021 at 18:44

   Nu mai am acces din cate vad. Dar nici nu am sapat bine prin setari sa vad ce si cum. Depinde si de telefonul pe care instalezi.

 2. Cata

  noiembrie 23, 2021 at 08:02

  Am înțeles ideea de google camera , dar întrebarea mea este daca va funcționa și pe android-uri mai vechi , cum ar fi 7 și 8 , nu mai zic de versiuni și mai vechi care s-ar putea sa nu se instaleze.

  • Cosmin

   noiembrie 23, 2021 at 10:29

   Nu cred ca va functiona. Nu am testat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des