Acasă Aplicatii telefoane Android

Instaleaza aplicatia de camera Pixel 6 pe orice telefon

4

Instaleaza aplicatia de camera Pixel 6 pe orice telefon – Telefoanele Google sunt cele care au fost laudate pentru performantele camerelor foto. Fie ca este vorba despre optimizarea hardware sau software, rezultatele sunt unele care nu lasa de dorit.

Acesta este si motivul pentru care exista versiuni ale aplicatiei de camera, unele care pot fi instalate pe orice telefon mobil cu Android. Fara acces root, fara alte modificari ale sistemului de operare. Pur si simplu se descarca un fisier apk. si se instaleaza pe telefon. Acel fisier contine aplicatia de camera, cea care este pe telefoanele Google Pixel 6.

Dar sa nu credeti ca automat, daca instalati aceasta aplicatie veti avea un telefon campion la nivel de foto sau video. Nu va fi asa. Probabil ca veti cunoaste usoare performante crescute, dar nu neaparat. In schimb, veti avea mai multe optiuni disponibile fata de aplicatia pe care o aveti acum (depinde si de telefon).

Eu am instalat-o pe telefonul meu si vedeti mai jos cam ce optiuni apar si cum este interfata aplicatiei. Da, sunt multe optiuni si setari disponibile, avem ce butona acolo. Sunt foarte multe optiuni ce pot fi bifate din zona “Developers Settings”.

aplicatia de camera

Ajungeti la zona respectiva daca apasati pe mica sageata de sus (apare in prima captura foto de mai jos), cea care poate fi vazuta in interfata principala. Se va deschide o mica fereastra si acolo veti apasa pe “mai multe setari”. In partea de jos, la finalul paginii, gasiti si “Developers Settings”. Aplicatia are meniu in limba romana.

Aplicatia de camera, cateva capturi de ecran

O descarcati de aici. Instalarea este simpla. Se descarca aplicatia pe telefonul mobil si se instaleaza. Este posibil sa va ceara sa bifati instalarea din surse necunoscute, dar terminalul vostru va va ghida in procesul de instalare a unei aplicatii ce nu vine din Google Play.

4 COMENTARII

  1. din ce văd în pozele atașate, nu mai ai acces la camera wide? la mine camera stock e mult mai ok pe portret (xiaomi) iar camera google mult mai ok pe modul de noapte și poze standard și chiar video. sunt nevoit să folosesc ambele camere

  2. Am înțeles ideea de google camera , dar întrebarea mea este daca va funcționa și pe android-uri mai vechi , cum ar fi 7 și 8 , nu mai zic de versiuni și mai vechi care s-ar putea sa nu se instaleze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.