Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatie pentru customizarea zonei de notificari

Published

on

Aplicatie pentru customizarea zonei de notificari – putine sunt telefoanele care au un sistem de operare ce permite customizarea zonei de notificari. De cele mai multe ori, aceasta preia schema de culori a temei si cam atat.

Exista insa in Google Play o serie de aplicatii ce se ocupa de acest aspect. Unele sunt mai bune, altele nici nu merita instalate. Din prima categorie, face parte si aplicatia “Power Shade“.

Aceasta se ocupa de zona de notificari si o face destul de bine. Vine la pachet cu o serie de customizari disponibile, exista chiar si un mic trigger ce poate fi de ajutor in unele cazuri. Pe scurt, aplicatia este capabila sa schimbe aspectul zonei de notificari si ofera posibilitatea utilizatorului de a customiza notificarile dupa bunul plac.

Advertisement

Imediat dupa instalare, aplicatia va trebui activata. Pentru a fi posibil acest lucru, mai intai trebuie acordate permisiunile. Aceasta actiune poate fi confuza. Desi interfata aplicatiei este ok, dupa acordarea unor permisiuni va trebui sa iesi din aplicatie si sa o repornesti.

Dupa acordarea permisiunilor, aplicatia poate fi folosita. Daca va uitati in prima captura de mai jos, observati ca am activat acest “trigger”. Este prezent in laterala si eu am ales culoarea albastra. Daca “tragi” de el in jos, zona de notificari se activeaza si astfel, nu mai este nevoie sa te duci cu degetul in partea de sus a ecranului. Apoi, poti alege culorile iconitelor si chiar transparenta fundalului. Sunt destul de multe setari prezente.

Pe langa culori, aplicatia “Power Shade” se ocupa si de alte aspecte. Asa cum vedem in capturile de mai jos, poate fi schimbata intreaga zona, putem alege ca senzorul de amprente sa se ocupe de activare, sunt si alte optiuni pe care le puteti descoperi in meniul aplicatiei. “Power Shade” este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des