Acasă Aplicatii telefoane Android

Aplicatie utila care chiar isi face treaba, dubla atingere off screen

8

Aplicatie utila care chiar isi face treaba, dubla atingere off screen si am testat destul de multe aplicatii care fac acest lucru, multe dintre ele simuleaza un ecran stins si nu il opresc cu adevarat, asta se traduce printr-un consum marit de energie atunci cand telefonul este blocat. Acest consum de energie se datoreaza faptului ca ecranul nu se opreste cu adevarat, el nu devine negru ci capata o nuanta spre gri.

Insa, aplicatia Smart Screen On/Off Auto pare ca rezolva acest aspect si ecranul se opreste cu adevarat, eu nu am observat o scadere nefireasca a autonomiei acumulatorului si da, ecranul se opreste cu adevarat la dubla atingere, aplicatia chiar o face si nu simuleaza asta.

Desigur ca o puteti testa si in cazul in care depistati ceva probleme, o puteti dezinstala rapid. Eu am testat-o pe telefoane ce au Android Marshmallow, Lollipop si Android Nougat, mult mai bine pare ca lucreaza pe Marshmallow si Lollipop. Pe Android Nougat am observat ca nu de fiecare data ecranul se opreste la dubla atingere.

Din pacate, reversul nu este valabil, adica nu putem debloca telefonul prin dubla atingere, el poate fi numai oprit in acest mod. Iata cum o instalati si cum o setati corespunzator.

Pentru inceput, aplicatia trebuie descarcata de AICI (observ ca are un numar mare de recenzii pozitive) si instalata pe telefonul vostru, apoi faceti rapid urmatoarele setari:

Asa arata aplicatia in Google Play, in captura numarul 2 vedem interfata principala care ni se va deschide imediat dupa instalare si dupa ce pornim aplicatia. Trebuie sa o activam, vom face asta apasand pe “enable application”

Vom fi redirectionati (automat) apoi catre meniul accesibilitate, acolo va trebui sa o pornim. Revenim in aplicatie si ne asiguram ca aplicatia este pornita, o inchidem si apasam de doua ori pe display pentru a o activa (o singura data se face acest pas) Trebuie apasat pe o zona libera, una care nu contine pictograme si vom astepta cateva secunde pana cand vom vedea un mesaj ca in ultima captura foto de mai jos. Apasam pe “Activate this device administrator” si totul este gata, aplicatia este gata setata si activa!

8 COMENTARII

  1. Am instalat si eu aplicatia pe un E4 lite. Functioneaza foarte bine. Am o husa tip flip cover, si am setat aplicatia, ca la inchiderea copertei telefonul, se blocheaza si la deschiderea copertei telefonul se deblocheaza.Am testa si consumul telefonului pe timpul noptii si este foarte bine, in noua ore in standby scade doua procente. Si sa va prezint si o anomalie la acest telefon (E4 lite) pe care am corectat-o. Cu husa flip de culoare neagra cand inchid coperta nu reactiona telefonul, in schimb cand puneam degetul functiona. Acelasi lucru il intampinam si cand efectuam o convorbire si anume cand vorbeam cu coperta inchisa nu se stingea ecranul, dar cand puneam direct ecranul la ureche acesta se inchidea. Am rezolvat acest lucru prin aplicarea unei benzi de culoare alba pe partea interioara a copertii in dreptul senzorului si acum totul functioneaza perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.