baterie

Aplicatie utila pentru senzorul de amprente al telefonului si diferita fata de restul

Aplicatie utila pentru senzorul de amprente al telefonului si diferita fata de restul

Aplicatie utila pentru senzorul de amprente – Am cautat din curiozitate in magazinul de aplicatii Google Play si alte aplicatii pentru senzorul de amprente in afara de ceea ce stim cu totii ca poate face un senzor, insa aproape toate sunt niste porcarii si sunt aplicatii de genul celor cu care poti pacali pe cineva.

Insa, am un apk. pe care-l pun la dispozitie, este vorba de o aplicatie utila pentru senzorul de amprente in sensul ca poate bloca telefonul instant printr-o simpla atingere a acestui senzor si fara a trebui sa setati inainte o amprenta.

Stim ca default, senzorul de amprente poate debloca telefonul dar nu-l poate si bloca, aplicatia face acest lucru. Este una simpla, fara reclame ce apar intre pagini sau pe toata pagina si nu necesita root. Eu am folosit-o cu succes pe 2 dintre telefoanele mele cu senzor de amprenta si nu a dat erori, aplicatia are un meniu simplu si intuitiv.

Se seteaza telefonul pentru a putea instala si aplte aplicatii in afara de cele provenite din Google Play si se instaleaza in mod normal, ca orice aplicatie cu terminatia apk. 

In meniu, vom gasi numai cateva setari, o putem activa sau dezactiva, avem posibilitatea de a o anula automat daca primim 4 erori la rand, putem bifa o optiune prin care aplicatia (fingerprint2sleep) nu poate fi inchisa de un task killer, avem si un buton prin care putem dezactiva reclamele ce ruleaza in josul pagini, cele din meniul aplicatiei.

Este dezvoltata de un developer de pe xda si poate fi descarcata direct de AICI.