Aplicatii alerta luminoasa LED la primirea de apeluri sau mesaje – Unele telefoane au setata optiunea asta in meniul lor, altele si ingeneral cele ce costa mai putin si au sistemul de operare cat mai aproape de cel standard nu dispun de aceasta functie si trebuie instalata o aplicatie pentru a functiona.

Pe scurt, este vorba de o aplicatie ce poate seta ca atunci cand primesti un apel telefonic sau un mesaj text / notificare, LED-ul camerei foto sa se aprinda intermitent si sa semnalizeze aceste aspecte.

Cui foloseste aceasta setare? Celor ce vor sa testeze de curiozitate cum functioneaza, celor ce au probleme cu volumul difuzorului ce nu este foarte puternic, celor cu deficiente de auz sau celor ce tin mult timp telefonul pe silentios.

67 Aplicatii alerta luminoasa LED la primirea de apeluri sau mesaje

CITESTE SI:  Aplicatia de camera Nokia cu mod PRO pe orice telefon

Sunt multe aplicatii gratuite in Google Play ce fac acest lucru, unele cu setari mai complexe altele mai simple, eu am incercat cateva si functioneaza destul de bine, altele au reclame enervante ce apar pana sa intrii in meniul aplicatiei. La momentul respectiv eu personal folosesc functia dar nu printr-o aplicatie deoarece telefonul meu are in meniu aceasta caracteristica.

Am sa pun link catre toate deoarece nu pot sa va recomand una cu caldura, toate fac cam acelasi lucru.

Aplicatiile AICI.

1 COMENTARIU

  1. Urmatorul nivel: aplicatia care-ti da soc electric pe picior, astfel nu vei mai rata niciodata un apel sau mesaj :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree