baterie

Abonamente gratuite sau ieftine pentru elevi cu aplicatia oficiala STB

Descopera cele mai recente oferte pentru abonamente gratuite sau ieftine dedicate elevilor prin aplicatia oficiala STB. Afla cum poti beneficia de transport public la costuri reduse si care sunt pasii pentru a obtine aceste facilitati.

aplicatia elevi stb
Last updated:

Aplicatia Youth TB de la STB Bucuresti, abonamente gratuite pentru elevi – Aceasta aplicatie a fost lansata oficial in Google Play si asa cum ne asteptam, este gratuita si poate fi instalata pe telefoanele cu Android, dar exista si in magazinul de aplicatii Apple.

Conform descrierii, este o soluție rapida si eficienta destinata in prima etapa elevilor, pentru a-și achiziționa, cu titlu gratuit, un abonament valabil pe toate mijloacele de transport de suprafata din aria Bucuresti / Ilfov.

Aplicatia Youth TB

Este o solutie buna pentru a scapa de birocratie, de drumuri si cozi la centrele ce emit astfel de abonamente, sa spunem ca este un pas mare inainte facut de STB. Abonamentele sunt valabile pe toate liniile de transport public de suprafata din București si Ilfov, indiferent de operatorul de transport.

Youth TB

Pentru a avea acces la transport gratuit si la un abonament de acest gen, utilizatorul trebuie sa fie elev si inscris la o unitate de invatamant din București sau județul Ilfov. In momentul in care se introduce CNP-ului la inregistrarea contului in aplicatia Youth TB, confirmarea statutului de elev se face in mod automat. Simplu si eficient!