Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Abonamente gratuite sau ieftine pentru elevi cu aplicatia oficiala STB

Published

on

Aplicatia Youth TB de la STB Bucuresti, abonamente gratuite pentru elevi – Aceasta aplicatie a fost lansata oficial in Google Play si asa cum ne asteptam, este gratuita si poate fi instalata pe telefoanele cu Android, dar exista si in magazinul de aplicatii Apple.

Conform descrierii, este o soluție rapida si eficienta destinata in prima etapa elevilor, pentru a-și achiziționa, cu titlu gratuit, un abonament valabil pe toate mijloacele de transport de suprafata din aria Bucuresti / Ilfov.

Aplicatia Youth TB

Este o solutie buna pentru a scapa de birocratie, de drumuri si cozi la centrele ce emit astfel de abonamente, sa spunem ca este un pas mare inainte facut de STB. Abonamentele sunt valabile pe toate liniile de transport public de suprafata din București si Ilfov, indiferent de operatorul de transport.

Advertisement

Youth TB

Pentru a avea acces la transport gratuit si la un abonament de acest gen, utilizatorul trebuie sa fie elev si inscris la o unitate de invatamant din București sau județul Ilfov. In momentul in care se introduce CNP-ului la inregistrarea contului in aplicatia Youth TB, confirmarea statutului de elev se face in mod automat. Simplu si eficient!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des