Aplicatii Android – Alternative Ale Camerei Foto

Aplicatii Android Alternative Ale Camerei Foto – Exista si astfel de aplicatii ce pot inlocui cu succes aplicatia camera foto cu care vine instalat dispozitivul tau.

Le poti folosi in caz ca nu esti multumit de performantele camerei in materie de video sau foto, unele din aplicatiile pe care am sa vi le permit avand si optiuni de inregistrare video HD sau FHD in caz ca telefonul sau tableta ta nu suporta acest tip de captura video.

Aceste aplicatii pot inlocui si galeria foto / video oferind optiuni multiple fata de galeria deja instalata.

Am sa va prezint 2 astfel de aplicatii pe care le recomand, acestea fiind cele mai bune din aceasta categorie.

Lg Camera

Este dupa parerea mea, cea mai buna si cea mai completa aplicatie ce o poate inlocui pe cea default. Poate fi folosita atat pe tablete sau pe telefoane, pentru captura video sau foto si iti ofera functii precum contol zoom din butoanele de volum, parametrii de control ale camerei (balans de alb, efecte de culoare, moduri  flash, moduri de focalizare, ISO, etc) optiuni asupra capturii video (rezoluție, encoder, format mp4 sau 3gp, bitrate, framerate ) dar si control asupra calitatii audio.

Nu necesita root dar pot exista probleme de compatibilitate cu unele modele.

[button color=”green” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=rubberbigpepper.lgCamera” target=”blank” ]Descarca Gratuit[/button]

CITESTE SI:  TWRP recovery are de acum aplicatie oficiala in Google Play

o

Lenovo SuperCamera & Gallery

Nu este o aplicatie prezenta in Google Play, o puteti descarca de [button color=”green” size=”small” link=”http://www.fileshare.ro/e30375872″ target=”blank” ]AICI[/button] in format apk si apoi o puteti instala cu ajutorul unui manager de fisiere.

Iti ofera o gramada de optiuni foto precum Panorama, HDR, Low Light, Picture In Picture, Burst, Speech Picture, Night Portret, Self Timed, Macro, Timed Picture, precum si functie de galerie cu live preview.

Untitled

Mai exista in Google Play zeci, chiar poate sute de astfel de aplicatii insa nu le recomand.

 

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Smash Cops Heat Joc Pentru Platforma Android

Smash Cops Heat de la Hutch Games este un joc de actiune...
Citeste tot

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *