DISTRIBUIȚI

Aplicatii Android Manager De Fisiere Root – aplicatii utile pentru cei ce au facut root pe telefoanele lor sau pe tablete. Nu prea are rost sa rootezi un telefon daca nu folosesti si astfel de aplicatii ce-ti permit accesul in interiorul sistemului de operare si iti dezvaluie fisierele ascunse putand face modificari dupa bunul plac.

Este bine sa stii ceea ce faci, un singur fisier daca este sters gresit iti poate strica telefonul / tableta.

Este obligatoriu un backup facut asupra sistemuluyi de operare in caz ca vrei sa te apuci de modificari. Aceste aplicatii tip manager de fisiere te mai ajuta si atunci cand vrei sa stergi aplicatii de sistem, sa le inlocuiesti, sa instalezi fisiere.apk, sa modifici fisierul build.prop, etc.

Aplicatii Android Manager De Fisiere Root

Root Browser

Untitled

Aplicatie ce-ti permite sa faci cam tot ce vrei cu fisierele sistemului de operare daca dispozitivul tau este rootat. Poti sterge, muta, copia, inlocui fisiere, vizualiza și editata orice fișier, poti crea foldere, accesa fisiere de tip zip sau rar etc.

Aplicatia este gratuita:

google play

 

Root Explorer

Untitled

Root Explorer este un manager de fisiere pentru utilizatorii de Android care iti ofera accesul si controlul total asupra fisierelor de sistem. Probabil functia cea mai utila si mai folosita a aplicatiei este stergerea fisierelor sau a aplicatiilor din sistemul de operare Android.

Un tutorial complet care va arata cum sa stergeti aplicatiile daca aveti un telefon rootat (tableta) gasiti AICI.

Atentie, aplicatia nu este gratuita avand un pret de 13 lei.

google play

 Root App Delete

Untitled

 Este o aplicatie gratuita speciala ce va invata cum sa eliminati aplicatiile pe care le doriti din sistemul de operare. Puteti alege sa folositi aplicatia in modul SAFE daca nu sunteti siguri de functionalitatea ei si vreti sa eliminati orice risc sau in modul PRO ce va ofera libertate totala.

Poseda si functii de task manager, app freeze sau apk manager.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit din Google Play:

google play

ES File Explorer File Manager

Untitled

Aplicatie gratuita, cu functie de file explorer sau file manager, application manager, remote file manager (poti accesa fisierele de pe telefon / tableta cu ajutorul computerului) poti lucra cu fisiere precum ZIP sau RAR, functie de root explorer sau FTP, etc.

Aplicatia se descarca gratuit:

google play

ROOT Uninstaller

Untitled

Aplicatie gratuita si speciala pentru cei ce vor sa dezinstaleze sau sa stearga aplicatiile de sistem nefolositoare instalate pe telefon sau pe tableta.

 Dezinstalarea aplicațiilor de sistem, Ștergerea definitiva a aplicatiilor sistemului sau gestionarea fișierelor apk sunt doar cateva din functiile acestei aplicatii gratuite, speciala pentru dispozitivele cu acces root.

google play

CITESTE SI:  Aplicatie buna si utila pentru cei ce vor split screen pe telefon