Acasă Stiri despre telefoane Ard coletele din depozitul Cargus din Oradea

Ard coletele din depozitul Cargus din Oradea

0

Ard coletele din depozitul Cargus din Oradea, o veste deloc buna pentru anumiti clienti, mai ales ca acolo ar putea di si colete venite din strainatate. Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtator de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgența Bihor, “peste 30 de pompieri militari acţionează cu 8 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autospecială de lucru la înălţime, pentru localizarea incendiului ce se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 4.000 mp. Incendiul se manifestă foarte violent, cu flacără deschisă”

Incendiul violent a izbucnit vineri (13 mai 2022) pe Calea Borşului din Oradea si a cuprins rapid o hala de aproximativ 4.000 metri patrati. In hala respectiva este un depozit al companiei Black Sea (materiale pentru instalatii), dar şi Cargus, companie de activeaza in serviciile de curierat.

Conform ebihoreanul.ro, ard depozitele ambelor firme, materiale şi echipamente pentru instalaţii de incalzire, climatizare şi sanitare, dar şi coletele. Conform sursei citate, firmele au spaţiile desparţite printr-un perete, dar incendiul a cuprins intreaga hala. Din fericire, vestea buna este ca toţi angajaţii au fost evacuati si numai 2 persoane au avut nevoie de îngrijiri, una cu arsuri la mana si alta un atac de panica. Speram ca pagubele sa nu fie insemnate!

sursa foto video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.