Connect with us

Stiri despre telefoane

TINKER este telefonul romanesc 100% dezvoltat de CryptoDATA

Published

on

TINKER este telefonul romanesc 100% dezvoltat de CryptoDATA – Da, sa spunem ca in titlu este putin de clickbait, insa numai putin ;). Discutam pana la urma despre un telefon romanesc, dezvoltat despre o companie romaneasca.

Acesta va sosi in luna octombrie 2020 si putem spune ca este o stire cat se poate de interesanta. Nu cred ca telefonul denumit “Tinker” va fi fabricat in Romania sau poate ca numai asamblarea se va face aici.

Exista si un anunt oficial al celor de la CryptoDATA, compania romaneasca ce va aduce pe piata acest smartphone. Poza reala nu exista, insa pana in octombrie nu mai este mult timp.

Advertisement

Apoi, nu stiu exact daca va fi vorba despre o simpla rebranduire sau despre ceva mai mult. Conceput aici, dezvoltat aici si numai fabricat prin China. Ramane de vazut. La fel, ramane de vazut ce sanse ar putea avea acesta, mai ales ca piata este deja super saturata.

tinker

 

Insa, aflam ca procesorul va fi unul mai special, acumulatorul va avea o capacitate de 4600 mAh, ecranul va avea o rezolutie FHD si senzorul foto principal va urca pana la 48MP. Iata ce a declarat Ovidiu Toma (CEO CryptoDATA) pentru g4media:

Advertisement

“Ca strategie a companiei, ne-am propus să dezvoltăm și produs pentru publicul larg. Astfel, aducem pe piață un produs cu performanțe ridicate la un preț mai mic decât salariul minim din România. Prin aceste produsele companiei noastre dorim să ajutăm la digitalizarea României și vrem ca oamenii să își poată permite o tehnologie de ultimă generație pentru a le îmbunătăți viața. Consider că toată lumea trebuie să aibă acces la informații și să poată lucra și accesa orice foarte rapid”

Posibil sa coste in jur de 1500 lei acest Tinker, toate detaliile le vom afla la inceputul lunii octombrie. Ramane de vazut ce succes va avea, cum va fi privit de public si cu siguranta, revenim cu detalii!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Anonim

    septembrie 15, 2020 at 07:15

    Alta petarda scumpa, re-branduita ! E bine ca le dam de lucru la chinezi 🙂 Cu 1500 lei imi iau scula adevarata !

  2. Comșa

    septembrie 15, 2020 at 07:43

    Tot o să doarmă langa poco X3 nfc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des