Asus isi continua seria ZenFone cu 3 dispozitive puternice, cu specificatii bune iar dimensiunile ecranelor pornesc de la 5,5 inch (ZenFone 3) si ajung pana la 6,8inch (ZenFone 3 Ultra).
Dupa cum va asteptati, varianta Deluxe este cea mai puternica, are un ecran de 5,7 inch, procesor Snapdragon 820, 6 GB de memorie RAM si o camera de 23 MP.
Varianta standard (ZenFone 3) dispune de un ecran de 5,5 inch, procesor Snapdragon 625 si 3 sau 4 GB de memorie RAM alaturi de o camera de 16 MP in timp ce varianta Ultra (care este cea mai mare dar nu si cea mai puternica) ne intampina cu un ecran de 6,8 inch, procesor Snapdragon 625 si 4GB de RAM impreuna cu o camera de 23 MP.
asus-zenfone-3-family-text Asus lanseaza noua generatie ZenFone, avem ZenFone 3, Zenfone 3 Deluxe si ZenFone 3 Ultra
Ca diferente intre cele 3 device-uri putem aminti si faptul ca varianta standard dispune de un corp unibody realizat din sticla, marginea laterala fiind din aluminiu in timp ce variantele Deluxe si Ultra au un corp unibody complet din aluminiu.
Specificatii complete ZenFone 3, Zenfone 3 Deluxe si ZenFone 3 Ultra :

CITESTE SI:  Sony Xperia XZ2 Premium este lansat oficial cu display 4K

[komper pid=161,162,163 category=1]

Nu avem o data de lansare, telefoanele fiind anuntate ieri insa avem o lista cu probabilele preturi.

Pret ZenFone 3 – 250 dolari
Pret ZenFone 3 Deluxe – 500 dolari
Pret ZenFone 3 Ultra – 480 dolari

Cum telefoanele arata bine dar mai ales sunt si foarte puternice, preturile ar trebui sa fie destul de mari insa sunt acceptabil spun eu pentru ceea ce primim in schimb, insa aceste preturi sunt pentru piata din Asia si desigur, cand vor ajunge la noi probabil preturile vor fi mai mari. Per total, Asus face un pas in directia buna, o duce destul de bine atat pe partea te telefoane mobile cat si pe cea de computere si asta face din ea o mare companie si mai ales una de incredere.
Ramane de vazut daca acestea vor fi intr-adevar preturile si daca telefoanele vor prinde la public.

Asus lanseaza noua generatie ZenFone, avem ZenFone 3, Zenfone 3 Deluxe si ZenFone 3 Ultra

6 COMMENTS

  1. Și 6,8″ unde îl încadrezi ? Era o întrebare cu tentă ironică referitoare la ce înseamnă “mobil”. ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree