XUELIN IHIFI770C – nu este telefon, este un music player ce pare de calitate! Desigur ca la pretul afisat veti spune ca putem cumpara un telefon mobil, ascultam muzica la nesfarsit, ne jucam, vedem filme, vorbim la el si stiti ca lista poate continua! Poate asa si este, insa acest gadget XUELIN IHIFI 770C pare a fi construit special pentru cei ce apreciaza un sunet de calitate si nu sunt multumiti cu ceea ce ofera telefonul mobil.

Lossless Music Player, asta vedem in titlul produsului, insa ce inseamna? In traducere libera, lossless inseamna fara pierderi, adica vom avea un sunet clar si perfect, asta teoretic.

In cadrul specificatiilor tehnice avem trecut si “24 Bit/192 Khz” si aici teoretic totul suna perfect si producatorul promite un sunet cristal datorita acestor specificatii tehnice si iar este greu de explicat in cuvinte, cei ce cunosc stiu despre ce povestesc aici si fara discutii folosirea fara o pereche de casti de buna calitate este inutila.

eee XUELIN IHIFI770C - nu este telefon, este un music player ce pare de calitate!

CITESTE SI:  Xiaomi Redmi Note 6 Pro, poze reale si specificatii tehnice

Max9722 este aplificatorul folosit, WAV(8-192k) APE(8-48k) FLAC(8-48k) ALAC OGG MP3(8-320k) WMA (8-48k) sunt formatele audio suportate, 20Hz ~ 20KHz (+0/-2.5dB) raspunsul in frecventa, 120mw+120mw/32 ohm este puterea de iesire in casti, separare canale ≥ 92dB (1KHz) si cam atat cu datele astea tehnice ce par pentru unii fara inteles, detalii suplimentare gasim in pagina produsului.

Acest player muzical are si un ecran touchscreen IPS LCD de 1.66inch, ecran protejat de sticla rezistenta la socuri, constructia acestui gadget este din aluminiu si este interesant ca dispune nu de una ci de doua iesiri pentru casti! Dispune de 8 GB de stocare interna (cam 16 CD-uri) dar si slot pentru carduri de memorie suplimentara si baterie reincarcabila Li-ion.

Detalii spuplimentare gasiti in clipul de Review de mai jos, el are un pret special gratie unei campanii de reducere, avem la dispozitie si un cupon de reducere: FB5OFF

XUELIN IHIFI770C - nu este telefon, este un music player ce pare de calitate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree