Connect with us

Stiri despre telefoane

Avantajele Lui Samsung S4 vs iPhone 5s

Published

on

Iata principalele avantaje ale telefonului Samsung Galaxy S4 fata de competitorul direct iPhone 5s si ce nu poate face un iPhone conform Business Insider.

-L-as fi lasat la urma dar il pun pe primul loc -Pretul!

-Samsung Galaxy S4 utilizeaza o mufa standard  USB pentru incarcare compatibila  cu calculatorul si cu alte dispozitive.

Advertisement

-Camera foto superioara de 13 MP fata de 8 MP (iPhone) cu functii deosebite cum ar fi stergerea in mod automat a unei poze neclare sau functie dual shot. Camera secundara este de 2 MP si poate inregistra clipuri in format FullHD (iPhone 1.2 MP – 720 p)

-Ecranul mai mare cu tehnologie SuperAMOLED, protectie Corning Gorilla Glass 3 si o densitate a pixelilor de 441 ppi fata de 326 ppi la iPhone.

-Galaxy S4 poate folosi o baterie de rezerva, un avantaj major.

Advertisement

-Numeroase functii Smart.

-Functia Smart Scroll ce intuieste privirea ta si deruland in mod automat prin e-mailuri sau site-uri web în momentul în care înclini telefonul de pe o parte pe cealaltă. Daca iti iei privirea de la ecran, functia Smart Pause este capabila sa  întrerupea vizionarea  și o poate relua  de unde ai rămas atunci cand iti intorci privirea catre ecran.

-Samsung Galaxy S4 dispune de  un senzor infrarosu care permite folosirea telefonului ca o telecomanda  pentru controlul televizorului iar prin functia WatchOn ai posibilitatea sa te conectezi  la sistemul  audio-video și poți primi sugestii despre diverse programe, în funcție de preferinţe.

Advertisement

-Functia Air Gesture iti permite sa controlezi anumite functii ale telefonului (navigare web, respingerea apelului etc) fara sa-l atingi, este de ajuns doar o simpla mișcare a mâinii deasupra ecranului.

-Galaxy S4 este dotat cu un chip NFC ce permite telefonului sa comunice cu alte dispozitive, putand face de ex. trensfer de continut cu alte telefoane fara atingere sau poti face plati mobile.

-Telefonului ii poti mari rapid capacitatea de stocare interna prin atasarea unui  card micro SD de pana la 64 GB.

Advertisement

-Prin intermediul Group Play poti juca jocuri sau partaja fisiere multimedia cu alti utilizatori de Samsung.

-Poti rula in acelasi timp pe ecran 2 sau mai multe aplicatii.

-Fata de un iPone 5s, Galaxy S4 dispune de senzori de temperatura, de umiditate si barometru.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des