baterie

Cum Stergi Istoricul Cautarilor Web Pe Android

Cum Stergi Istoricul Cautarilor Web Pe Android

Daca vrei ca nimeni sa nu poata vedea ce pagini de pe internet ai accesat in ultimul timp in caz ca folosesti un telefon sau o tableta la care nu ai acces doar tu, exista cateva metode pentru a sterge istoricul cautarilor tale pe internet, insa am sa vi le prezint pe cele mai simple.

Cum Stergi Istoricul Cautarilor Web Pe Android

Tutorialul a fost realizat utilizand un Samsung Galaxy S3 cu Android 4.1.2 Jelly Bean si s-ar putea sa difere putin in functie de versiunea sistemului de operare, insa, in mare pasii sunt aceeiasi.

-Intrati in setarile telefonului si intrati in managerul de aplicatii

-Daca folositi un browser pe care l-ati instalat din Google Play, gen Chrome, cautati aplicatia intre cele descarcate, iar daca utilizati un browser al telefonului gen ,Internet faceti swipe pe ecran si cautati-l printre toate aplicatiile instalate  pe telefon sau tableta.

-Facand  clic pe aplicatia respectiva vi se va deschide o fereastra asemanatoare cu cea de mai jos

-Acum, pentru a sterge memoria cache, apasati butonul “stergere cache” apoi “stergere date” si apasati pe ok in fereastra care se va deschide. O data cu stergerea datelor vor fi sterse si setarile aplicatiei si conturile cu care va conectati la internet, acestea putand fi reintroduse ulterior.

Eliberand memoria cache, browserul se va misca mai fluent!

O alta metoda este sa deschideti aplicatia cu care va conectati la internet, intrati in setarile acesteia (daca telefonul are taste capacitive una dintre ele are rol de a intra in meniul setari) apoi in confidentialitate si si securitate ->sstergeti istoricul.

Prin aceasta metoda se va sterge doar istoricul cautarilor nu si memoria cache ! Tot in meniul setari mai aveti si alte optiuni gen notificari, setari despre locatie, parole etc.