Acasă Tutoriale telefon Cum Stergi Istoricul Cautarilor Web Pe Android

Cum Stergi Istoricul Cautarilor Web Pe Android

0

Daca vrei ca nimeni sa nu poata vedea ce pagini de pe internet ai accesat in ultimul timp in caz ca folosesti un telefon sau o tableta la care nu ai acces doar tu, exista cateva metode pentru a sterge istoricul cautarilor tale pe internet, insa am sa vi le prezint pe cele mai simple.

Cum Stergi Istoricul Cautarilor Web Pe Android

111

 Tutorialul a fost realizat utilizand un Samsung Galaxy S3 cu Android 4.1.2 Jelly Bean si s-ar putea sa difere putin in functie de versiunea sistemului de operare, insa, in mare pasii sunt aceeiasi.

1.

-Intrati in setarile telefonului si intrati in managerul de aplicatii

1

-Daca folositi un browser pe care l-ati instalat din Google Play, gen Chrome, cautati aplicatia intre cele descarcate, iar daca utilizati un browser al telefonului gen ,Internet faceti swipe pe ecran si cautati-l printre toate aplicatiile instalate  pe telefon sau tableta.

2

-Facand  clic pe aplicatia respectiva vi se va deschide o fereastra asemanatoare cu cea de mai jos

33

-Acum, pentru a sterge memoria cache, apasati butonul “stergere cache” apoi “stergere date” si apasati pe ok in fereastra care se va deschide. O data cu stergerea datelor vor fi sterse si setarile aplicatiei si conturile cu care va conectati la internet, acestea putand fi reintroduse ulterior.

Eliberand memoria cache, browserul se va misca mai fluent!

2.

O alta metoda este sa deschideti aplicatia cu care va conectati la internet, intrati in setarile acesteia (daca telefonul are taste capacitive una dintre ele are rol de a intra in meniul setari) apoi in confidentialitate si si securitate ->sstergeti istoricul.

Prin aceasta metoda se va sterge doar istoricul cautarilor nu si memoria cache ! Tot in meniul setari mai aveti si alte optiuni gen notificari, setari despre locatie, parole etc.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here