Acasă Stiri Android Si Noutati Beelink GTQ TV BOX, performant, metalic si pret bun

Beelink GTQ TV BOX, performant, metalic si pret bun

0

Beelink GTQ TV BOX, performant, metalic si pret bun – Acest TV Box cu Android se remarca fata de alte modele prin calitatea cu care este construit, invelisul metalic, conectivitate si performante de top.

ertrttt

Astfel, Beelink GTQ are suport Bluetooth4.0, procesor Amlogic S812 Cortex A9, 2.0GHz quad core, placa grafica Mali-450, 2GB memorie RAM, 8GB spatiu de stocare intern ce poate fi insa extins cu inca 32GB. Practic, acest TV BOX iti poate transforma un televizor obisnuit intr-unul Smart, poti atasa o tastatura si un mouse pentru o navigare rapida, aparatul ruland Android 4.4 KitKat si oferind acces la peste 800.000 de aplicatii.

Prin intermediul cablului HDMI poti transfera continut de inalta definitie, 1080p (filme, clipuri, etc) are instalate deja 50 de aplicatii populare printre care si un player 4K, semnal WiFi 2.4G + 5.8G si conectivitate Gigabit 1000M Ethernet.

Beelink GTQ TV BOX suporta rezolutii 4K, formate video RM, RMVB, AVI, 4K x 2K, WMV, MKV, MOV, codecuri  H.264, H.265, fisiere audio de tipul AAC, OGG, FLAC, MP3, WMA si foto GIF, PNG, JPG, JPEG, BMP. Conectivitatea este de tipul Micro SD Card Slot, HDMI, AV, LAN, SPDIF, telecomanda si restul cablurilor sau accesoriilor de care aveti nevoie le veti gasi in pachet.

Oferta completa poate fi accesata AICI la pretul de 77.99 dar daca veti folosi cuponul GBGTQ pretul scade la 74$.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here