Acasă Stiri despre telefoane Black Friday 2017 adevarat la Allview intre 17 si 26 noiembrie

Black Friday 2017 adevarat la Allview intre 17 si 26 noiembrie

2

Black Friday 2017 adevarat la Allview intre 17 si 26 noiembrie, spun adevarat deoarece am si cateva date referitoare la preturi. Astfel, in perioada amintita, cei de la Allview vor pune la bataie nu mai putin de 100 modele din gama Allview și reduceri de până la 70%.

Vor fi 100.000 de produse disponibile pentru promotia de Black Friday, cu un discount cumulat de peste 1,5 milioane de euro!

Anul acesta a marcat o nouă etapă de dezvoltare a gamei noastre de produse. Am extins portofoliul de produse premium, prin gama X4 Soul, mai ales prin seria X4 Soul Infinity, telefoane care sunt dotate cu AVI, primul asistent vocal în limba română, și care permit upgrade de hardware. Am dezvoltat portofoliul de produse smart home și gama de notebook-uri. Toate aceste tehnologii de ultima oră sunt accesibile acum în campania de Black Friday.”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Toate acestea vor fi disponibile in pagina dedicata Black Friday 2017, dar si la magazinele partenere, inclusiv eMag.

Echipa Allview a pregătit pentru campania de Black Friday telefonul cu proiector X4 Soul Vision și pachete Smart Home ce includ oglinzile inteligente, precum și alte produse.

X4 Soul Infinity Plus, vârful de gamă, va fi disponibil în premieră la comandă la un preț special. Flagship-ul este conceput să răspundă celor mai mari exigențe, fiind dotat cu un display de 6” 18:9 Full HD+ și cu asistentul vocal în limba română, AVI.

Allview pune la dispoziție peste 100.000 de produse, cu un discount cumulat de peste 1,5 milioane de euro, disponibile atât la parteneri, cât și pe www.allviewbf.ro.

Printre surprizele disponibile pe www.allviewbf.ro se vor regăsi:
Gama Infinity și Infinity Plus începând de la 849 lei (preturi actuale aici).

Telefonul cu proiector X4 Soul Vision la prețul special de 1999 lei (2299 lei inainte de BF)
Pachetele Smart Home ce includ oglinzile inteligente cu discount-uri de până la 40%, cadoul perfect pentru sărbătorile de iarna.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.