baterie

Xiaomi Mi A2 (Mi 6x) apare in primele imagini, avem si specificatii

Xiaomi Mi A2 (Mi 6x) apare in primele imagini, avem si specificatii

Xiaomi Mi A2 (Mi 6x) pare a fi un telefon ce va fi lansat la finalul lunii martie, unul ce ar putea sa se bucure de un real succes. Si asta deoarece modelul Xiaomi Mi A1 (face parte din programul Android One Google) este un telefon reusit si foarte popular in Romania, poate fi cumparat la un pret de 999 lei.

Desigur, vor exista cateva schimbari si la nivel de design, in primul rand margini mai inguste ale ecranului si camerele din spate care ne aduc aminte de Apple iPhone X:

 

Xiaomi Mi A2 (Mi 6x) apare in primele imagini, avem si specificatiiSpecificatiile tehnice ale lui Xiaomi Mi A2 (Mi 6x)  au aparut prima data tot pe Weibo, reteaua de socializare din China care ne-a oferit de-a lungul timpului multe “scapari”, unele care s-au dovedit a fi reale.

Xiaomi Mi A2 (Mi 6x) apare in primele imagini, avem si specificatii

Astfel, Xiaomi Mi A2 (Mi 6x)  ar urma sa aiba in China un pret de maxim 300 USD, procesor Qualcomm Snapdragon 640 (8 nuclee), 4GB RAM, 64 sau 128 GB ROM, display cu raport 18:9 cu rezolutie 2160 × 1080 pixeli si diagonala de 5.7″.

Telefonul ar urma sa aiba un acumulator cu o capacitate de 3500 mAh, Bluetooth 5.0, USB Tip C si conectivitate Bluetooth 5.0. Pentru moment, acestea sunt singurele detalii disponibile. Mi A1 este un telefon aproape identic cu Mi 5X, putem astfel sa presupunem ca Mi 6X ar fi Mi A2 cu Android One.