Acasă Aplicatii telefoane Android Book Traders, aplicatie Android dezvoltata de catre un roman

Book Traders, aplicatie Android dezvoltata de catre un roman

0

Book Traders, aplicatie Android dezvoltata de catre un roman si una care este disponibila spre descarcare in magazinul oficial, Google Play.

Ati dori sa cititi mai mult, dar in acelasi timp sa nu cheltuiti atatia bani pe cartile din librarii?

Un student din Bucuresti, pretinde ca ar fi gasit o solutie pentru o asemenea situatie pentru care nu trebuie sa aveti decat cateva carti prin biblioteca si un telefon mobil.

Acesta a dezvoltat o aplicatie ce sustine schimbul de carti printr-o interfata sugestiva si care are ca scop final incurajarea cititului.

Aplicatia Book Traders dispune de doua modalitati de logare, fie prin crearea unui cont cu mailul personal, fie direct prin contul de Facebook. Dezvoltatorul sustine ca a adaugat logarea prin Facebook tocmai datorita usurintei acesteia dar si datorita faptului ca in ziua de azi, tot mai multa lume foloseste reteaua de socializare Facebook.

In genere, aplicatia denumita “Book Traders” invita utilizatorul sa adauge cartile pe care le-a citit si la care e dispus sa renunte in schimbul altora noi, de aici acestea fiind vizibile tuturor utilizatorilor prin intermediul catalogului cu carti. Cartile pot fi adaugate foarte usor cu ajutorul unui sistem de cautare, fara a mai fi nevoie adaugarea autorului, titlului sau a unei poze descriptive.

Astfel, fara vreun cost suplimentar, oricine poate face schimb de carti cu oricine. Odata gasita cartea dorita in catalog, aplicatia ofera si un serviciu de chat in care utilizatorii pot discuta detalii legate de ce carti vor sa schimbe, unde, cand etc.

O alta idee importanta a aplicatiei Book Traders este faptul ca odata decis schimbul a doua carti, acesta implica intalnirea face-to-face a celor doi participanti la schimb, astfel incercand sa incurajeze si o oarecare socializare fizica intre cei doi, din ce in ce mai greu de realizat in prezent datorita multitudinii de retele de socializare online.

Momentan, aplicatia Book Traders este disponibila doar pe platforma Android, insa dezvoltatorul acesteia a promis ca va adauga si o versiune pe Ios(Apple) daca va exista cerere. In cazul in care doriti sa o instalati, o puteti face de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.