Acasă Tutoriale telefon Calculator online raport corp/display (screen to body ratio)

Calculator online raport corp/display (screen to body ratio)

15

Calculator online raport corp/display (screen to body ratio) – Cu ajutorul calculatorului integrat mai jos, poti afla rapid cat de mult ocupa ecranul telefonului tau, raportat la toata suprafata frontala. Cu cat valoarea in procente este mai mare, cu atat este mai buna. De AICI poti afla cum se prezinta la acest capitol cele mai titrate telefoane ale anului 2018.

Atentie: Dupa introducerea valorii, nu trebuie sa scrieti si “pixeli”, “inch” sau “mm”. Este suficient sa introduceti numai cifrele, le aflati din paginile producatorilor sau a magazinelor.
Height = inaltime
Width = latime

CALCULATOR

Introdu rezolutia ecranului (ex. 1920 x 1080 ) x
Introdu diagonala ecranului (ex. 6 )
Introdu inaltimea telefonului in mm (ex. 152 )
Introdu latimea telefonului in mm (ex. 71.2 )

Screen-to-body ratio

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

15 COMENTARII

  1. Totusi, nu vad ce relevanta are rezolutia in calculul asta, din moment ce putem sa avem valori diferite pe acelasi tip (dimensiune) de ecran, in functie de performatele procesoarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here