Calendarul menstruatiei, o aplicatie buna pe telefon pentru fete, buna cel putin din descrierea care apare in Google Play, mai exact acel feedback care este lasat de catre utilizator. In acest caz, dintr-un total de 3.932.433 aprecieri, 3.241.448 sunt pozitive la ora redactarii acestui articol, asta inseamna mai mult decat bine, nota generala este de 4.8.

Nu am cum sa-i fac un tutorial 😉 deoarece nu am folosit-o si nici nu o voi face…las descrierea care apare in Google Play, poate unele fete inca nu au dat de aceasta aplicatie, pare una complexa si cu multe informatii, meniul este in limba romana!

Calendarul menstruatiei, o aplicatie buna pe telefon, numai pentru fete

“Calendarul Menstruatiei este cea mai usoara aplicatie a fetelor pentru a-si urmari menstruatia. Poti sa-ti urmaresti menstruatia calculator sau ovulatia și fertilitatea calculator, calitate profesionala. Poti afla in ce zile ai sanse mai mari sa ramai insarcinata, sau care zile sunt sigure. puteți verifica sansa de sarcină în fiecare zi. ca un jurnal secret.

O sa iubesti Calendarul Menstruatiei la prima vedere!!! Este aplicatia cu care poti prezice si urmari menstruatiile lunare…doar pentru tine!!

In afara fuctiei de urmarile a menstruatiei, cu Calendarul Menstruatiei fetele pot sa consemneze orice despre ele ca : menstruatii, simptome, relatii sexuale, greutate, temperatura, notite, pastille sau verificarea nasterii. Este proiectat sa fie jurnalul dvs de urmarire a menstruatiei sau….o secretara draguta. De asemenea, puteți alege datele de backup la contul Google.

Nu este doar cel mai simplu Calendar al menstruatiei, dar si foarte precaut astfel incat sa tina secrete menstruatiile tale lunare. Poti sa faci mai multe conturi pentru persoane diferite. Daca este necesar, poti deasemenea sa trimiti zilele menstruatiilor lunare doctorului tau. Iti face viata mai usoara indifferent daca ramai insarcinata sau vrei sa verifici nasterea.

CITESTE SI:  Aplicația Android Holo, camera foto cu realitate augmentată

Dar cea mai buna parte este ca acest calendar este total gratuit!! ! ~~O(∩_∩)O~~, daca folosesti un jurnal pentru menstruatii, o sa iubesti acesti calendar. Merita sa il testezi …nu te va dezamagi!

Te rog sa ne trimiti un e-mail daca ai orice sugestie sau intrebare.

Nu vom raspunde cometariilor din Market-ul Androidului. Va rugam sa raportezi orice problema la abishkking@gmail.com, Vom incerca sa rezolvam orice problema ai.

Va rugam sa tineti minte ca notificarile provind zilele fertile, ovulatia, menstruatia si wigdet-urile nu vor functiona daca mutati aceasta aplicatie de cardul SD.

Caracteristicile aplicatiei calendarul menstruatiei:

★ Verificați sarcinii șansă în fiecare zi de la calendar
★ Contul Google de backup de date și restaurare;
★ Puteti face copii de rezerva a datelor pe telefon sau e-mail
★ Urmaritor al menstruatiei
★ Design unic al jurnalului
★ 43 simptome si 64 stari din care poti alege
★ Modul „Sarcina”atunci cand ramaneti insarcinata sau cand se incheie sarcina
★ Notificari pentru menstruatie, zile fertile sau ovulatie
★ Grafice pentru greutate si temperatura
★ Puteti urmari menstruatia si administra inregistrarile
★ Urmareste menstruatiile
★ Prezice urmatoarele menstruatii si ovulatii
★Personalizarea propriilor tale lungimi ale menstruatiei si ovulatiilor
★ Puteți alege 1, 3 sau toate lunile pentru a selecta lungimea medie a ciclului menstrual
★Protectii de securitate
★Poti crea mai multe conturi pentru persoane diferite
★Restaurarea datelor de pe cardul SD și e-mail
★Mai multe limbi din care poti alege
★Forum-uri”

6 COMENTARII

  1. Soția o folosește de peste 1an.este foarte buna mai ales ca acum își face singura backup și chiar dacă schimbi telefonul faci un log în și gata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord