Descarca de aici imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8

Descarca de aici imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8, este vorba despre o arhiva completa care are peste 250 MB, imaginile sunt cele originale ale telefonului si sunt la rezolutie mare, pot fi setate cu usurinta chiar si pe ecranul calculatorului vostru!

Cred ca au aparut aplicatii si in magazinul oficial de aplicatii Android, Google Play, insa din experienta spun ca acest gen de aplicatii vin de regula cu o gramada de reclame si nu are rost sa fie instalate. Descarcandu-le direct, o puteti seta pe cea care va place fara sa va incarcati memoria interna degeaba.

Sunt 18 imagini in total la rezolutie inalta, adica 6 (in variante) din cele 3 categorii noi de imagini de tip “wallpaper” oferite oficial pe Samsung Galaxy S8. Instalarea este simpla si cred ca toata lumea stie cum sa procedeze, am sa fac totusi o descriere sumara.

CITESTE SI:  Aplicatia Ampere full, despre incarcarea telefoanelor cu Android
imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8
imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8

Varianta 1 – descarcati intai pe PC imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8, dezarhivati arhiva, conectati telefonul la PC si apoi transferati pe telefon si setati imaginea care va place.

Articolul continua dupa reclama:

Varianta 2 – descarcati arhiva direct pe telefon, o dezarhivati folosind un program compatibil si apoi setati imaginea care va place. In functie de sistemul de operare si de varianta de UI, este posibil sa aveti la dispozitie mai multe metode:

Descarca de AICI. parola: 963028

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

HOMTOM HT50, telefon nou, 4G, baterie mare si pret mic

HOMTOM HT50, telefon nou, 4G, baterie mare si pret mic prin intermediul...
Citeste tot

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *