Descarca de aici imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8, este vorba despre o arhiva completa care are peste 250 MB, imaginile sunt cele originale ale telefonului si sunt la rezolutie mare, pot fi setate cu usurinta chiar si pe ecranul calculatorului vostru!

Cred ca au aparut aplicatii si in magazinul oficial de aplicatii Android, Google Play, insa din experienta spun ca acest gen de aplicatii vin de regula cu o gramada de reclame si nu are rost sa fie instalate. Descarcandu-le direct, o puteti seta pe cea care va place fara sa va incarcati memoria interna degeaba.

Sunt 18 imagini in total la rezolutie inalta, adica 6 (in variante) din cele 3 categorii noi de imagini de tip “wallpaper” oferite oficial pe Samsung Galaxy S8. Instalarea este simpla si cred ca toata lumea stie cum sa procedeze, am sa fac totusi o descriere sumara.

CITESTE SI:  Book Traders, aplicatie Android dezvoltata de catre un roman
imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8 Descarca de aici imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8
imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8

Varianta 1 – descarcati intai pe PC imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8, dezarhivati arhiva, conectati telefonul la PC si apoi transferati pe telefon si setati imaginea care va place.

Varianta 2 – descarcati arhiva direct pe telefon, o dezarhivati folosind un program compatibil si apoi setati imaginea care va place. In functie de sistemul de operare si de varianta de UI, este posibil sa aveti la dispozitie mai multe metode:

Descarca de aici imaginile de fundal de pe Samsung Galaxy S8

Descarca de AICI. parola: 963028

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord