Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy M55 lansat cu AMOLED 120Hz si procesor SD 7 Gen 1

Published

on

Samsung s-a decis sa mai lanseze un telefon mobil (Galaxy M55), unul cu specificatii tehnice mai mult decat decente, poate spre bune.

Nu este un flagship, practic costa jumatate dintr-un model ce face parte din gama de top.

Insa, are un design pe care l-am tot vazut in ultima vreme la acest producator. Un spate cat se poate de simplu si de curat, 3 camere foto individuale ce sunt inconjurate de inele si un display cu o camere foto de selfie amplasata in mijloc. Deci, clasic pana acum.

Advertisement
m55

m55

Samsung Galaxy M55 are un procesor decent, adica Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, acesta fiind lansat in 2022 si reusind in AnTuTu cam 650.000 de puncte, destul de bine.

Bine este si ca telefonul va primi 4 ani de actualizari de Android si 5 ani de actualizari de securitate. Pretul este de aproximativ 600 de euro, ramane de vazut daca Samsung il va aduce oficial si in Romania. Dar oricum, cineva tot il va aduce.

Samsung Galaxy M55

Samsung Galaxy M55

Vad ca au ales o incarcare la 45W, ceva mai vioaie fata de cum am fost obisnuiti. Samsung este cel mai mare producator de telefoane mobile, dar inca nu a re niciun model care sa se incarce la 100w sau chiar mai mult.

Specificatiile includ un display AMOLED de 6.7 inch, refresh 120Hz, rezolutie FHD+, 8GB RAM si 256GB ROM, conectivitate 5G, stabilizare optica pentru camera de 50MP, difuzoare stereo, baterie de 5000 mAh si amprenta sub display. 600 euro pretul, poate cam mare, dar este Samsung, Galaxy M55.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Matrimoniale365

    aprilie 3, 2024 at 09:18

    Samsung se afla din nou in lumina reflectoarelor cu lansarea noului lor telefon mobil, Galaxy M55. Cu specificatii tehnice mai mult decat decente, iar pretul acestuia este practic jumatate dintr-un model din gama lor de top. Cu un design simplu si curat, acest telefon impresioneaza prin cele trei camere foto individuale si display-ul cu camera de selfie amplasata in mijloc. De asemenea, procesorul Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 garanteaza performante excelente, iar faptul ca telefonul va primi actualizari de Android timp de 4 ani si actualizari de securitate timp de 5 ani este un mare plus. Cu un pret aproximativ de 600 de euro, Samsung Galaxy M55 va fi cu siguranta o alegere buna pentru cei care doresc un telefon de calitate. Chiar daca inca nu avem un model de la Samsung care sa se incarce la 100W sau mai mult, vedem ca au optat pentru o incarcare la 45W, ceea ce va face ca acest telefon sa se incarce mult mai rapid decat am fost obisnuiti. Cu un display AMOLED de 6.7 inch, refresh de 120Hz si rezolutie FHD+, 8GB RAM si 256GB ROM, conectivitate 5G, stabilizare optica pentru camera principala de 50MP si alte caracteristici de top, Samsung Galaxy M55 isi merita cu siguranta pretul de 600 de euro. Cu toate acestea, ramane de vazut daca va fi disponibil si in Romania, dar intr-un fel sau altul, va fi adus de cineva. Cu un astfel de telefon, Samsung demonstreaza din nou ca este cel mai mare producator de telefoane mobile si ne incanta cu inovatia si calitatea lor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des