Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Campionatul Mondial De Fotbal 2014 Pe Telefonul Android

Campionatul Mondial De Fotbal 2014 Pe Telefonul Android

0
nofollow

Campionatul Mondial De Fotbal 2014 Pe Telefonul Android

A mai ramas aproape o saptamana pana la inceperea celui mai mare eveniment sportiv ce se va desfasura in acest an! Este vorba despre Campionatul Mondial De Fotbal 2014, campionat ce se va desfasura in Brazilia in intervalul 12 iunie / 13 iulie,  fiind a 20-a ediţie a turneului final de fotbal.

In magazinul oficial de aplicatii Android, Google Play au aparut cateva aplicatii dedicate acestui mare eveniment, aplicatii ce te vor tine la curent cu cele mai recente noutati, informatii, scoruri, detalii sau programul meciurilor.

Am sa va prezint in cele ce urmeaza trei aplicatii ce trebuie instalate neaparat pe telefonul tau Android sau pe tableta in caz ca esti microbist si nu poti avea acces mereu la un televizor. Instaland aceste aplicatii, vei fi mereu informat despre tot ce se intampla in Brazilia !

fifa800 Campionatul Mondial De Fotbal 2014 Pe Telefonul Android

 

Cu toate ca reprezentativa tarii noastre nu s-a calificat nici la acest turneu final, trebuie sa fim la curent cu toate noutatile ce vin din Brazilia.

1-World Cup Brazil

Untitled Campionatul Mondial De Fotbal 2014 Pe Telefonul Android Este probabil cea mai completa si utila aplicatie ce se poate descarca gratuit! Ai toate informatiile, programul, clasament și scoruri în timp real, pornind de la preliminariile si pana  la finala din Brazilia!

Puteți urmări toate echipele naționale, sa verificați programul meciurilor în drumul spre Cupa sau sa împărtășiți comentariile dvs. cu fanii fotbalului din întreaga lume.

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

2-Cupa Mondială de Fotbal 2014

Untitled Campionatul Mondial De Fotbal 2014 Pe Telefonul Android

Notificari live din timpul meciurilor, orele de difuzare a partidelor, scoruri, o privire de ansamblu a tuturor grupelor, statisticile echipelor participante  plus multe alte informatii veti primi prin intermediul acestei aplicatii gratuite.

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

3-World Cup 2014

Untitled Campionatul Mondial De Fotbal 2014 Pe Telefonul Android

Cote pentru cei ce joaca la pariuri, actualizare in timp real a rezultatelor, informații despre echipele calificate etc.

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here