Acasă Stiri Android Si Noutati Preturi Telefoane Pentru Abonamentele Digi Net Mobil

Preturi Telefoane Pentru Abonamentele Digi Net Mobil

4

Preturi Telefoane Pentru Abonamentele Digi Net Mobil

Cei de la RDS&RCS au lansat de curand cele mai ieftine si avantajoase abonamente de telefonie mobila de pe piata la ora actuala. Am scris pe larg un material despre aceste abonamente ce ofera trafic internet si o gramada de minute incluse AICI

Din pacate, am impresia ca aceste abonamente nu sunt prea promovate sau cel putin oferta de telefoane ce vine cu aceste abonamente nu este foarte cunoscuta, la ei pe site nu gasesti nicio informatie in acest sens.

Pentru cei interesati, am sa prezint in cele ce urmeaza preturile telefoanelor ce insotesc aceste abonamenteleDigi Optim si modelele disponibile.

Veti vedea ca nu sunt cele mai piperate preturi, dar nici cele mai ieftine…

uuu Preturi Telefoane Pentru Abonamentele Digi Net Mobil

 

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

  1. Ai dreptate, insa ia uita-te pe alte site-uri de telefonie mobila sa vezi acolo oferte de telefoane… la asta ma refeream ! Cei de la Digi parca le tin ascunse !

  2. Poate le țin ascunse fiindcă nu vor putea face față numărului mare de comenzi,cum s-a întâmplat cu decodoarele tv sau cu stick-urile de net,cine știe ? dar toate au un început și e unul promițător.Bravo lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here