Acasă Stiri Android Si Noutati Iata ce lansari pregateste Allview in 2020, cateva detalii si calendarul

Iata ce lansari pregateste Allview in 2020, cateva detalii si calendarul

0
nofollow

La fiecare sfarsit sau inceput de an, Allview obisnuieste sa ne povesteasca putin despre planurile sale. O face si de data aceasta, in 2020.

Pana acum, au indeplinit cam tot ce si-au propus, exceptand telefonul pliabil despre care s-a tot vorbit. Oricum, nici nu cred ca ar fi fost oportuna o astfel de miscare acum, cunoastem cate probleme au avut modelele pliabile, cele produse de nume mari.

Am primit noul calendar cu planurile lor pe 2020, il vedeti si voi mai jos. Parca este ceva mai comprimat fata de anii trecuti, dar asta nu inseamna nimic. Cred ca au ales sa includa numai proiectele mari in acest calendar. In prima parte a anului, ne asteptam la noul terminal al seriei Soul X, am primit recent si un nou teaser:

iata ce lansari pregateste allview in 2020, cateva detalii si calendarul

Vor continua cu televizoarele ce ruleaza Android TV, isi vor prezenta noul flagship, probabil unul cu 4 camere foto dar si procesor Snapdragon (detalii aici), apoi un model de televizor dotat cu display Quantum DOT si nu in ultimul rand, spre finalul anului 2020, Allview ar urma sa ne prezinte si un model cu conectivitate 5G.

*Tehnologia Quantum DOT, se bazeaza pe tot pe traditionalul LCD, dar optimizand performanța, calitatea imaginii și eficiența energetica prin incorporarea unui strat de puncte cuantice in matricea LCD.

iata ce lansari pregateste allview in 2020, cateva detalii si calendaruliata ce lansari pregateste allview in 2020, cateva detalii si calendaruliata ce lansari pregateste allview in 2020, cateva detalii si calendaruliata ce lansari pregateste allview in 2020, cateva detalii si calendarul

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here