Connect with us

Tutoriale telefon

Cand vei muri, cui lasi mostenire contul tau de Facebook?

Published

on

Cand vei muri, cui lasi mostenire contul tau de Facebook? Poate veti crede ca este o intrebare stupida sau un articol la misto! Nici una, nici alta!

Este o setare cat se poate de reala, ea se afla chiar in interiorul aplicatiei Facebook! Mark Zuckerberg se pare ca s-a gandit la toate (!), iti ofera inclusiv posibilitatea de a lasa mostenire cuiva contul tau.

Si daca acolo scrie negru pe alb “mostenire”, clar ne gandim la ce este mai rau! De ce ar vrea  cineva sa faca asta? Posibil din mai multe motive.

Advertisement

Cel ce va mosteni contul tau, va avea acces total. Iti poate administra o pagina asociata unei afaceri, iti poate chiar sterge contul, poate posta in continuare sub identitatea ta, etc.

Haideti sa vedem, cum (si cui) lasam mostenire contul nostru de Facebook!

– In primul rand, deschide aplicatia. Apoi, apasa pe cele trei linii orizontale, ele te duc la meniul de setari. Apoi, scroll (in jos) pana cand ai gasit “setarile contului”.

Advertisement

– Deschizi “setarile contului” si apoi apesi pe “general”.

– Acum, apesi pe “Administreaza contul – setari de dezactivare si pentru contactul de mostenire”. Se va deschide o noua pagina. Aici, ai posibilitatea de a cauta si de a selecta o persoana de incredere. Eu deja am facut asta, vedeti in ultima captura de mai jos.

– Personala aleasa de tine, va primi pe Messenger urmatorul mesaj:

Advertisement

“Salut ……………, Facebook permite acum fiecărei persoane să aleagă un contact de moştenire, care îi va administra contul dacă persoana respectivă păţeşte ceva: https://www.facebook.com/help/……..

Deoarece mă cunoşti bine şi am încredere în tine, te-am ales pe tine. Te rog să-mi spui dacă vrei să vorbim despre asta.”

Cand vei muri, cui lasi mostenire contul tau de Facebook?

Asta a fost tot, ai reusit sa lasi mostenire cuiva, contul tau de Facebook! Ce parere ai de aceasta setare?

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. aileni flavius

  februarie 13, 2018 at 18:51

  Las cuiva drag din familie!am activat aceasta setare!

 2. Ioto14

  februarie 13, 2018 at 19:07

  Si de unde stie facebook cand mor eu ? Intra persoana respectiva pe linkul acela si declara decesul sau dupa zile de inactivitate ?

 3. Cosmin

  februarie 13, 2018 at 20:26

  Nu trebuie sa stie Facebook! Sa spunem ca tu “ai plecat”, persoana careia i-ai lasat contul, se ocupa de el in continuare!

 4. Ioto14

  februarie 14, 2018 at 15:47

  Deci trebuie sa il lasi cuiva de incredere , incat sa nu umble pe el atata timp cat esti inca bine .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des