Cand vei muri, cui lasi mostenire contul tau de Facebook? Poate veti crede ca este o intrebare stupida sau un articol la misto! Nici una, nici alta!

Este o setare cat se poate de reala, ea se afla chiar in interiorul aplicatiei Facebook! Mark Zuckerberg se pare ca s-a gandit la toate (!), iti ofera inclusiv posibilitatea de a lasa mostenire cuiva contul tau.

Si daca acolo scrie negru pe alb “mostenire”, clar ne gandim la ce este mai rau! De ce ar vrea  cineva sa faca asta? Posibil din mai multe motive.

Cel ce va mosteni contul tau, va avea acces total. Iti poate administra o pagina asociata unei afaceri, iti poate chiar sterge contul, poate posta in continuare sub identitatea ta, etc.

Haideti sa vedem, cum (si cui) lasam mostenire contul nostru de Facebook!

– In primul rand, deschide aplicatia. Apoi, apasa pe cele trei linii orizontale, ele te duc la meniul de setari. Apoi, scroll (in jos) pana cand ai gasit “setarile contului”.

– Deschizi “setarile contului” si apoi apesi pe “general”.

– Acum, apesi pe “Administreaza contul – setari de dezactivare si pentru contactul de mostenire”. Se va deschide o noua pagina. Aici, ai posibilitatea de a cauta si de a selecta o persoana de incredere. Eu deja am facut asta, vedeti in ultima captura de mai jos.

– Personala aleasa de tine, va primi pe Messenger urmatorul mesaj:

CITESTE SI:  Ce inseamna memoria cache la un telefon? Trebuie curatata?

“Salut ……………, Facebook permite acum fiecărei persoane să aleagă un contact de moştenire, care îi va administra contul dacă persoana respectivă păţeşte ceva: https://www.facebook.com/help/……..

Deoarece mă cunoşti bine şi am încredere în tine, te-am ales pe tine. Te rog să-mi spui dacă vrei să vorbim despre asta.”

cand vei muri, cui lasi mostenire contul tau de facebook?

Asta a fost tot, ai reusit sa lasi mostenire cuiva, contul tau de Facebook! Ce parere ai de aceasta setare?

4 COMENTARII

  1. Si de unde stie facebook cand mor eu ? Intra persoana respectiva pe linkul acela si declara decesul sau dupa zile de inactivitate ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree