Connect with us

Stiri despre telefoane

OPPO devine partener oficial al competitiilor UEFA

Published

on

OPPO devine partener oficial al competitiilor UEFA, inclusiv UEFA Champions LeagueSupercupa UEFAfinala UEFA Futsal Champions League și finala UEFA Youth League, pentru urmatoarele doua sezoane.

„Suntem încântați să colaborăm cu UEFA și să lucrăm împreună pentru a inspira fanii fotbalului în timpul competițiilor”, declară William Liu, Președinte Global Marketing, OPPO.
Compania va lucra îndeaproape cu UEFA pentru a evidenția momentele importante care se petrec în joc și în atmosfera jocului, pentru a ajuta fanii să fie martori, să asculte și să împărtășească intamplari esențiale de la turneele din 2022-23 și 2023-24.

UEFA Champions League

Poziționarea UEFA Champions League „Best of the Best” se aliniază cu poziționarea „Inspiration Ahead”, care întruchipează determinarea mărcii în lupta pentru evoluție.
„Suntem încântați să îi urăm bun venit în familia UEFA, alături de cea mai mare competiție de club din lume – UEFA Champions League.

Advertisement

finala UEFA Futsal

OPPO este un lider global în tehnologia mobilă și împreună așteptăm cu nerăbdare să avansăm eforturile noastre de a conecta și inspira fanii fotbalului din întreaga lume”, adaugă Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing, UEFA.

Unite sub campania “Inspiration Ahead”, care se aliniază spiritului UEFA de a depăși provocările, ambele entități vor lucra împreună pentru a prezenta unghiurile nevăzute din spatele celor mai mari momente și pentru a inspira fanii fotbalului, într-o perioadă de incertitudine globală.

Oppo Find X5 Pro pret

Ca parte a parteneriatului, producatorul de telefoane mobile se va bucura de o vizibilitate ridicată, apărând pe fundaluri de difuzare și pe stadioane, inclusiv pe reclamele perimetrale extinse, pe site-ul web și pe rețelele sociale ale UEFA Champions League. Momentele de inspirație surprinse în timpul meciurilor vor fi distribuite într-o galerie de pe site-ul UEFA Champions League și pagina dedicată OPPO de pe site-ul UEFA Champions League.

Advertisement

OPPO devine partener oficial al competitiilor UEFA

Parteneriatul va pune în valoare terminalele OPPO, seriile Find și Reno, precum și produsele IoT noi și viitoare, cum ar fi căștile și un nou smartwatch al producătorului.

Această nouă colaborare extinde parteneriatele sportive existente și ambițiile OPPO de a inspira și implica utilizatorii pasionați de sport. Producătorul de smartphone-uri este deja în al patrulea an de parteneriat cu Wimbledon si Roland Garros și este și partener global al Consiliului Internațional de Cricket (ICC).

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171