Connect with us

Stiri despre telefoane

Brățara smart Honor Band 9 ar putea fi lansată în curând

Published

on

Brățara smart Honor Band 9 ar putea fi lansată în curând

Honor, compania chineză cu prezență oficiala și în Romania, se pregătește să lanseze un nou model în seria sa populară de de brățări fitness. Honor Band 9, succesorul modelului Band 7 lansat în 2022, a fost recent observat într-o certificare Bluetooth SIG, semn că lansarea sa este iminentă.

Honor Band 9 a fost înregistrat pe platforma de certificare cu două numere de model diferite, RHE-B39 și RHE-B19. Asta sugerează posibila existență a două variante ale brățării, care ar putea oferi diferite dimensiuni de ecran sau specificații distincte.

Certificarea a confirmat suportul pentru Bluetooth 5.3 pe Honor Band 9. În ciuda acestei dezvăluiri, alte detalii specifice, cum ar fi componentele interne ale dispozitivului, nu au fost încă făcute publice.

Advertisement

Totuși, apariția recentă a modelului Band 9 în baza de date indică faptul că ar putea urma să vedem mai multe informații apărând pe alte platforme de certificare în viitorul apropiat.

Honor Band 9

Honor Band 9

Honor Band 7, predecesorul iminentului Band 9, a fost echipat cu un ecran AMOLED de 1,47 inch cu un design curbat 2.5D. Acesta a oferit suport pentru 96 de moduri sportive, monitorizarea nivelului de oxigen din sânge, urmărirea ritmului cardiac și analiza somnului.

Band 7 a fost compatibil cu Bluetooth 5.0 și a avut un rating de rezistență la apă de 5ATM, oferind o autonomie a bateriei de până la 14 zile.

Deși Honor nu a făcut încă un anunț oficial despre Band 9, anticipăm că mai multe detalii vor fi dezvăluite în curând.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des